Top Social

AURINKOINEN PÄIVÄ

maanantai 20. maaliskuuta 2017
Tässä asukuvia vähän yli viikon takaa. Huomattiin, että ulkona oli tosi nätti ilma, joten halusin Tonin ottavan pari asukuvaa auringonpaisteessa samalla, kun oltiin lähössä Tonin vanhemmille. Oli ihanaa, kun ei ees tullut kauheen kylmä, vaikka olinkin ulkona muutaman minuutin ilman takkia! 😍
Pahottelen muuten, jos jotkut kuvat on vähän huonolaatusia. Mulla on vielä vähän mietinnän alla, että millä kuvanmuokkausohjelmalla alkaisin muokkaan mun blogikuvia.Näistä aurinkolaseista on tullu nyt ihan mun lempparit, joten voin luvata, että ne tulee näkyyn paljon myös tulevissa postauksissa! Tässä tapauksessa mulla oli aurinkolasit kylläkin siks, koska aurinko paisto niin kirkkaasti, ettei mun silmät pysyny auki ilman siristelyä. 😂OUTFIT: sunglasses: Glitter | hoodie: Renuar | jeans: BikBok | shoes: H&M


<3 Noora Emilia
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♡