Top Social

Kuvia viikon ajalta

perjantai 31. maaliskuuta 2017
Tosiaan mulla oli koeviikko, joka loppu eilen! Olin viikon päivittelemättä, joten aattelin sitten kerätä kuvia siitä, että mitä oikein viikon aikana tein kokeisiin lukemisen lisäksi. Mun mielestä koeviikot on useimmiten tosi stressaavia, mutta esimerkiks nyt tän jakson ja viime jakson koeviikot on tuntunut jotenkin jo paljon helpommilta. En tiiä sitten, että oonko vaan tottunut niihin vai..? Luen yleensä noin kahen tai yhen päivän aikana yhteen kokeeseen, niin usein jää myös semmosta ''luppoaikaakin''. Kuten tällä koeviikolla siivoilin laatikoita ja hyllyjä ja oikeen urakalla heitin turhia koulumonisteita pois, kun kerrankin oli aikaa! Joten, jos täällä on joitakin, jotka on vasta hakemassa lukioon, niin älkää stressatko liikaa ja valitkaa ne aineet johon oikeesti haluatte panostaa! Ei kaikessa tarvii olla täydellinen. :)


Äiti teki yks päivä meille kaurakeksejä (joista onkin tulossa postaus!), pyöräilin myös ekaa kertaa tänä keväänä, kun menin mun äidin luo syömään ja hakeen liimaa, että saisin askarreltua ton laatikon eriväriseks. Pyöräily osu kuitenkin vähän huonoon hetkeen, koska sato vähän väliä vettä ja tuuli niin paljon, etten melkeen pystynyt polkeen. Sillon mietin, että oisinpa käynyt jo aiemmin hakemassa skootteriin bensaa, niin oisin voinut mennä sillä, mutta eipä auttanut jälkiviisaus. Äiti teki meille myös ihanaa banaanikakkua! ♥


Kävin ripsihuollossa, mistä olin tosi ilonen koska sitä ennen vähän sattu ja tapahtukin mun skootterin kanssa, joka sai mut tosi huonolle tuulelle. Luulin, että se meni rikki, mutta saattaa olla vaan akku lopussa...
Sain myös vihdoin myytyä mun Jopon enkä varsinaisesti pistänyt sitä ees myyntiin! Olin kuitenkin jo varmaan vuoden ajan miettinyt pyörän vaihtoa ja nyt sain hyvän tilaisuuden myydä sen. En tykännyt siitä, koska Jopossahan ei oo vaihteita. Heti, kun jaksan lähtee katteleen uusia, niin ostan kyllä vaihteellisen pyörän!
Taisin kans aiemmin mainita, että koeviikolla saattaa olla joskus sitä luppoaikaakin, jolloin ainakin mä (enkä varmaan oo ainoo), hurahdan selaan nettikauppoja ihan vaan uuden takin tai kenkien toivossa. 😍  Sain just tietää kivan sivustonkin, jolla on paljon alekoodeja esimerkiks Zalandoon! Sivulle pääset TÄSTÄ.
Viimeisessä kuvassa on meijän uus sohva, jonka löysin eilen tori.fi sivulta ja käytiin sitten tänään se ostamassa ja oon kyllä tosi tyytyväinen!
Siinä mun viikko oikeastaan olikin. Mitä piditte tän tyylisestä postauksesta? :)
4 kommenttia on "Kuvia viikon ajalta"
 1. Mulla nykyään toi iha sama koeviikkojen kans!🙄 Mut tosi kivoja kuvia😍 Mun mielestä tälläsiä postauksia on kiva lukee!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanasti toteutettu postaus! Kaurakeksit on niin herkullisia, nam <3 Toi sohva näyttää kivalta :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva et tykkäsit, näitä vois tehä ehkä jatkossa enemmänkin. :) ja kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡