Top Social

Farkkutakit IN vai OUT?

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017
Mun kaveri Julia tosiaan tuli meille viime perjantaina. Juteltiin, kateltiin leffaa, syötiin herkkuja ja lauantaina käytiin ottamassa muutamia kuvia, vaikka jouduinkin aika paljon suostutteleen Tonia ja Juliaa lähteen mun kans, mutta kyllä mun mielestä saatiin ihan hyvät kuvat aikaseks!
jeans jacket: Levi's | sunglasses: Glitter | scarf: Gina Tricot
 shoes: Monki
 headband: Forever21
edelleen tykkään tosta mun vaaleesta farkkutakista, vaikka ne ei taida enää ollakaan niin suuressa suosiossa, toisin kun joskus ennen oli. Tai en tiiä, jos joillain vaikka oliskin tollasia, mutta ite en oo huomannut, sillä bomber takit on ottanut niin suurta jalansijaa. :D Itellä ei oo sellaista enkä oikeestaan edes tiedä miks, koska mun mielestä ne on myös tosi kivoja!
 jeans jacket: H&M | scarf: Cubus
Mitä mieltä te ootte varsinkin vaaleista farkkutakeista? :)

ps. Kiitos kyselyihin vastanneille. Aika moni vaikutti haluavan videota tänne blogin puolelle, joten ehkä semmonen tänne jossain kohtaa ilmestyy!

❥ Noora Emilia
8 kommenttia on "Farkkutakit IN vai OUT?"
 1. Kiva postaus! Mä en oo aiemmin lämmennyt farkkutakeille ollenkaan kun oon enemmän ollut nahkatakki-ihminen, mutta tänä keväänä aion hankkia itselleni sellaisen revityn vaalean farkkutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Revitty farkkutakkikin olis kyllä mun mielestä tosi kiva. :)

   Poista
 2. Wow mitä kuvia! Mä ainakin rakastan farkkutakkeja, jos niissä on jotain särmää. Tällä hetkellä himoitse leviksen rotsia, jossa on sisällä valkoinen karvavuori. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kuulostaa ihanalta. :) Sain vähän innostusta itekin alkaa selaileen vähän "erilaisempia" farkkutakkeja!

   Poista
 3. Multa löytyy aika samantyyppinen kun toi sun, ja varmasti pääsee käyttöön loppukeväästä ja kesällä! Löysin myös vihdoin löysemmän ja hiukan tummemman sävyiswn farkkutakin, jota oon himoinnut tän alkuvuoden. Sekin on täydellinen, ja sopii vähän erilaisempiin asuihin kuin se eka :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! :) Totta, vahvistun koko ajan enemmän siitä, että hankkisin jonkun toisenkinlaisen farkkutakin, koska toi vaalea ei ihan joka asuun käykään!

   Poista
 4. Kiva postaus! Farkkutakit on ihania ja iteltä löytyy yks ihan täydellinen just vaaleessa sävyssä. Mä en oo vielä käyttänyt sitä kertaakaan, kun täälläpäin on ollut niin kylmiä ilmoja. Mutta kesällä se tulee ainakin jatkuvaan käyttöön! :)

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kiva kuulla et muillakin on vaaleita farkkutakkeja, en oo tainnut sitten vaan kiinnittää niihin huomiota. Ja itekin käytin tota vasta ekaa kertaa, mutta lämpenis nyt ilmat niin vois käyttää enemmän!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡