Top Social

Hyvästi takatalvi

perjantai 21. huhtikuuta 2017
Tällä viikolla on nyt jo ehtinyt tapahtuun vaikka mitä! Ripsihuoltoo, ensiapukurssia (ennen sitä Ronjan luona), koulua tietysti, perheen luona ravaamista ja ehittiinhän me näitä kuviakin käydä räpsimässä. Asioita on kuitenkin vähän hidastanut se, että mulla ei oo ollut skootteri toiminnassa ja oon lähes tulkoon kokonaan joutunut kulkeen jalkasin, mutta ehkä se kävely tekee ihan hyvääkin.
Ainiin ja eilen mulla oli työhaastattelu! Toi työ on mun viimeinen mahdollisuus kesätöihin, mutta saa nähdä kuinka käy.
Muutaman päivän täällä meillä päin sato vähän väliä lunta ja keväinen fiilis oli niinä päivinä tosi kaukana, eikä tehnyt mieli oikeestaan kuvaillakaan. Nyt olis kiva jos nää keväiset ja aurinkoiset päivät olis vähän yleisempiä, kun ne kylmät ja lumiset!
Mulla on hyvä kuvaaja, kun saa aina musta tälläsiä naurukuvia. 😂 ♡

Hyvää viikonloppua!


❥ Noora Emilia
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♡