Top Social

Kiva päivä / Ostoksia

maanantai 17. huhtikuuta 2017
Käytiin viime lauantaina mun mummin ja siskon kanssa vähän kaupoilla ja syömässä Pancho Villassa. Mummi osti meille muutamia kivoja juttuja ja näytän nyt ne mitä mä löysin! Kiitos näistä mummille. 
Tää on nyt mun eka meikki Lindexiltä. Vaikuttaa tosi hyvältä, mutta saa nähä!

Kaikki nää vaatteet on H&M, sillä käytiin tossa meijän lähimpänä(?) olevassa ostoskeskuksessa, eikä siellä oikeestaan oo muita kauppoja, kun se.
Ostin taas vaaleen värin, koska värjättiin yks päivä Sallan kanssa mun hiuksia ja mun vaaleiden hiuksien alla olevista ruskeista hiuksista tulikin oranssit, koska pidin sitä väriä niissä ruskeissa hiuksissa liian kauan. (hyvä minä) Joten seuraavana projektina ois saada ne oranssit pois. En nyt kuitenkaan värjää vielä varmaan yli kuukauteen, ettei tipu hiukset päästä, joten täytyy vaan kestää näillä nykysillä.
                     
ps. Pistin pari kyselyä teille tohon oikeeseen reunaan, joten olis tosi kiva jos jaksaisitte vastata! Kysyn sen takia, että mihin aikaan luette yleensä mun blogia, että tietäisin mihin aikaan on paras laittaa uutta postausta. Siihen kyselyyn voi laittaa useamman vaihtoehdon. :)

Kiitos kun luit!

<3 Noora Emilia
4 kommenttia on "Kiva päivä / Ostoksia"
  1. Ihana blogi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania ostoksia. Varsinkin tuo vaaleanpunainen paita, olen itse katsonut samaa. Muutenkin tosi ihana blogi:)

    enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡