Top Social

♡ Sunnuntait ♡

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Mitä mä yleensä teen sunnuntaisin? 

Sunnuntaisin valmistaudun seuraavaan viikkoon. Nautin hitaasta aamusta ja teen asioita, joita en oo ehtinyt viikolla tekemään. Kun meen johonkin viikonloppuna, meen mieluummin heti perjantaina tai lauantaina, jotta voisin sunnuntain ottaa rauhassa. 😇 Tietenkään aina se ei onnistu (kuten tänään ollaan koko ajan oltu menossa), mutta siihen usein pyrin.
Aamulla ei tarvii herätä herätykseen, vaan voi herätä koska vaan ja selata Instagramit sun muut omassa ajassa!
shorts: H&M
Kouluaamuisin en yleensä ehdi syömään rauhassa aamupalaa, vaan aina tulee kiire. Toki voishan sitä pistää herätystä ees kymmenen minuuttia aiemmaksi, mutta mieluummin nukun sen kymmenen minuuttia kauemmin. 😅
Mulla jää usein viikolla Salkkarit väliin, joten katon yleensä niitä vasta sunnuntaina. Lisäks tykkään meikata hitaasti, ihan vaan meikkaamisen ilosta ja kuunnella samalla musiikkia! 
Nyt, kun oon innostunut tästä bloggaamisesta, niin sillon kun on aikaa saatan vaan katella luonnoksissa olevia postauksia ja muokkailla niitä (koska aina löydän korjattavaa) tai sitten kehitellä ihan uusia ideoita. Nythän mulla on tullut noin kaks kertaa viikossa uus teksti, mutta luulen ettei tulevaisuudessa tuu tuleen niin usein. Ilmotan kuitenkin aina jos on ''pidempi'' väli, niin tiiätte!
 Ollaan huomattu, että meille on tullut vähän semmoseks tavaks myös käydä joko mun jomman kumman vanhemman luona, tai sitten Tonin vanhempien luona. Tolloin käytiin mun äitin luona syömässä.
Illalla kuitenkin pitää hoitaa joitain velvollisuuksia, kuten tiskata tai tehdä läksyjä. Tällä kertaa luin myös ruotsin sanakokeisiin.
Yleensä päivä päättyy Netflixin katteluun, että ei sen kummempaa!
Tykkäätkö sä pitää sunnuntait lepopäivinä? :)

❥ Noora Emilia
8 kommenttia on "♡ Sunnuntait ♡ "
 1. Oi! Eksyin sun blogiin ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa, ja otat sairaan upeita kuvia! Itekkin tykkään sunnuntaipäivistä, ne on itellä aina niin rentoja. Liityin sun lukijaksi :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 tää kommentti piristi tosi paljon mieltä! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja niin rento postaus! Oispa nyt jo viikonloppu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tää postaus saa kyllä aatteleen viikonloppua.. :D

   Poista
 3. Ihana postaus! Sun blogi vaikuttaa hyvältä, mä jään lueskeleen (:

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti paljon ja tervetuloa seuraileen! :)

   Poista
 4. Olipas kiva postaus!! Ja sulla on muutenkin tosi kiva blogi :---)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡