Top Social

18 TÄN HETKEN BIISISUOSIKKIA

tiistai 23. toukokuuta 2017
Vihdoin saan tän postauksen tehtyä! Biisien valitseminen vei yllättävän paljon aikaa. Olisin voinut laittaa ehkä vielä enemmänkin, mutta eiköhän nää riitä tällä kertaa. Eikä nää kaikki oo välttämättä ihan uusia, mutta nää nyt on vaan sellasia mitä oon lähiaikoina kuunnellut. Ja muuten mut löytää Spotifystä nimellä nooraemiliaaa. Tonikin toisinaan kuuntelee mun käyttäjällä musiikkia, joten sieltä voi löytyä vaikka mitä. :D
Näistä kannattaa napata ainakin California Dreaming kesäsoittolistalle. ♡ Myös toi Moldovan euroviisubiisi Hey mamma on aika pirtee kappale!
Ed Sheeranin biisistä Galway Girl tehty remix-versio on tosi hyvä ja parempi mun mielestä kun se ihan alkuperänen!
Mä oon jotenkin tykästynyt Bebe Rexhan muutamaan kappaleeseen. Näiden kahden lisäks myös ainakin F.F.F. on hyvä, jossa on myös mukana G-Eazy. 
Aiemmin näistä mun lempparibiisi oli ehdottomasti Despacito. En oo vieläkään kyllästynyt siihen, mutta onhan sitä niin paljon tullut luukutettua, että ehkä se ei ihan joka päivä enää soi. Nyt suosittelen näistä kuuntelemaan ainakin Miley Cyruksen Malibun♡, sekä biisin I'm the One, koska siitä tulee varmasti ainakin mun kesän yks soitetuimmista kappaleista!

Löytyykö teijän soittolistalta joitain samoja biisejä?

18 kommenttia on "18 TÄN HETKEN BIISISUOSIKKIA"
 1. Muutama uusi löytyi jotka täytyy käydä kyllä kuuntelemassa. Tuo Mileyn kappale Malibu on kyllä aivan ihana. Ite oon kuunnellu sitä nyt julkaisu hetkestä asti toistolla koko ajan xD

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiva!! Niin on. Uskaltaisin ehkä melkein sanoo, että paras näistä kaikista mitä tähän listasin. :)

   Poista
 2. Ompas kiva löytää Pirkanmaalainen bloggaaja, näin kun itsekin Pirkanmaalla asustelee :) Tykkään tosi paljon sun tyylistä blogata, ja liityn kyllä lukijaksi myöskin!

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! :) Kävin kans kattomassa sun blogin. Kiva, että mun blogi miellyttää kokeneenpiakin bloggaajia!<3

   Poista
 3. Kiva postaus! Mä oon kuunnellu Ed Sheeranin uusimman albumin varmasti parikymmentä kertaa läpi, joten pitää kyllä käydä kuuntelemassa tuo remix myös. Mileyn Malibu soi usein aamuisin auton radiosta töihin ajaessani ja se on kyllä ihana biisi! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Tälläset biisisuositukset on kivoja :) Näistä monta olin jo kuullut, mutta paria en joten ne menee kuunteluun! Toi Selenan uus biisi on tosi hyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin, aion kyllä toteuttaa näitä tulevaisuudessakin. Noniin kiva, ettet ihan kaikkia kumminkaan ollut kuullut. :)
   Jep!<3

   Poista
 5. Tuo Hey Mamma on kyllä niin pirteä biisi ja hyvinhän se viisuissakin pärjäsi! :) Selenan Bad Liarin olen kerran kuunnellut mutta se jäi vielä vähän etäiseksi, voisin nyt mennä tämän innoittamana mennä kuuntelemaan sen vielä uudestaan. Jos tällä kertaa nyt tykästyisi siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkään siitä tosi paljon, koska siinä on se saksofoni mies!
   Mäkin tykkäsin siitä Selenan biisistä enemmän vasta varmaan kolmannella kuuntelukerralla, haha. :D

   Poista
 6. Hyviä biisejä oot kyllä valinnut! :)

  VastaaPoista
 7. Tuolta löyty pari uutta biisiä mulle, joten pitääpäs käydä kuuntelemassa :D Tykkään kans tosta Moldovan Euroviisusta ja Mileyn Malibusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin kiva. :) En ihmettele, ne on tosi hyviä!

   Poista
 8. Hei tosi kiva postaus! Siellä muutama omakin tän hetken suosikki mutta myös uusia hyviä biisilistalle :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Kiva ja ajankohtainen postaus, sillä mun pitäis päivitellä spotify listaa! Tästä saankin muutamia vinkkejä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että osu hyvään kohtaan tää postaus! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡