Top Social

Mun elämä on vaan niin tavallista

maanantai 22. toukokuuta 2017
Eilen havahduin miettiin, että mitä ihmettä mä tänne blogiin laitan varsinkin sillon, kun kesäloma alkaa. Melkein jokaisella mun kaverilla ja myös Tonilla on kesätöitä, joiden parissa suurin osa niiden lomasta menee. Mulla taas ei oo kesätöitä, eikä oo kyllä siitä kii etten niitä ois hakenut. Eli kukaan ei oo mun kanssa ainakaan kauheen usein kuvailemassa ja muutenkin päivät mun pitää keksiä jotain täysin omaa tekemistä. Ainoana kulkuvälineenäkin mulla on pyörä. Kävi mielessä, että saankohan tänne yhtään mitään mielenkiintoista aikaseks, mutta tajusin kuitenkin, että tykkäänhän mä itekin lukee niitä ihan tavallisia postauksia. Ehkä mun ei niin paljon pitäis aina suunnitella mun tekstejä, vaan ainakin joskus kirjotella vaan sillon kun siltä tuntuu.
Eilenkin mulla oli fiilis huipussaan, koska aurinko paisto, sai nukkua pitkään ja syödä kunnon aamupalaa! Siitä sitten lähti idea tänkin postauksen kuvitukseen.
En aikasemmin lukenut oikeastaan blogeja, mutta kun aloitin ite bloggaamisen, niin oon löytänyt monia mielenkiintosia blogeja ja niistä saan itekin usein postausideoita! Tiedän, että mun kaveritkaan ei kauheasti lue blogeja, paitsi tietysti mun (hah), niin voisin jossain kohtaa tehdä sellasen postauksen, missä suosittelen muutamaa blogia teille!
Vaikkakin Tonin työajat on huonot mun mielestä ja meillä on sitten oikeastaan vaan viikonloput aikaa kunnolla viettää aikaa, niin oon silti ilonen, että ees jompi kumpi meistä sai kesätöitä. Saadaan sitten ees jotain osteltua meidän tulevaan asuntoon. 
Missä vaiheessa luonto on alkanut vihertään? ♡ Kunnolla huomasin vasta, kun näitä kuvia aloin ottaan.
Ja muuten tiiän, että mun ekassa postauksessa sanoin, ettei kirjoittaminen oo mulle niin luonnollista, mutta ihan hyvinhän tää ehkä meni. Ilman kuvia en kuitenkaan postausta tee. :D Mutta hei, tavallista höpöttelyä ja tavallisia kuvia mun tavallisesta aamusta. Mitä tykkäätte?

Kiitos kun luit!

❥ Noora Emilia
13 kommenttia on "Mun elämä on vaan niin tavallista"
 1. Just kiva postaus ja hienoja kuvia! Ei munkaan elämä mitään erikoista ole, ihan normaalia ja tavallista arkea :) Tälläset ihan perus kuulumis postaukset on kivoja. Mäkään en ennempää oo lukenut yhtään blogeja, mutta kun itse alkoi kirjoittamaan blogia niin alkoi muidenkin bloggailut kiinnostaa! Muitten blogeista saa niin paljon inspistä ja intoo oman blogin ylläpitoon :) Ois kiva kuulla sun lemppari blogeista!!

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Tätä oli kyllä yllättävän kiva tehdä, että ehkä voisinkin avata vähän enemmän mun arkea mitä alunperin blogia tehdessä aattelin. :) Pitää kyllä toteuttaa sellanen joku linkkaa blogisi tyylinen postaus, niin vois ehkä löytyä täysin uusiakin blogeja. 🙂

   Poista
 2. Nää on kivoja postauksia, lisää vaan! Lemppariblogeista on aina kiva kuulla, ja mä tykkään myös musiikkipostauksista, ostosten esittelyistä ja suosikit postauksista perus kuulumisten seassa. Jos sä tykkäät leipoa tai laittaa ruokaa niin reseptipostaukset on kanssa helppoja toteuttaa ilman ulkopuolista kuvaajaa, niin kuin noi mun aiemmatkin ehdotukset :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ideoista! Musiikkipostaus on itse asiassa just työn alla! Leipomistakin ehkä tulee kesällä enemmän harrastettua, katotaan.. :)

   Poista
 3. Tälläset ihan tavalliset postaukdet on just kivoja!! Ei aina tarvii olla mitään niin ihmeellistä kerrottavaa.. Nää just kertoo enemmä susta ja siitä millanen ite oot (: ite ainakin lukijana arvostan sitä, että bloggaaja pystyy toteuttaan ihan tavallisia postauksia, koska se todellisuushan on just sitä. Tykkään �� +mielipidepostauksetkin olis kiintoisaa luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Saan kyllä näistä rohkeutta toteuttaan sellasiakin postauksia, mistä oon aiemmin ajatellut että olis liian tylsiä muiden luettavaks.. Tuleehan kaikista höpöttelypostauksistakin väkisinkin sen bloggaajan näkösiä. :)
   Kiitti ideasta! En tiiä mitä mielipiteitä haluaisin tänne jakaa, mutta saa nähä tulisko jossain vaiheessa mieleen joku hyvä aihe..

   Poista
 4. Tosi kiva tää postaus, ihanan rento! Lempiblogeista ois mukava lukea, jos löytyis sitä kautta uutta luettavaa :) Täällä ei kyllä luonto viherrä melkein ollenkan kun luntakin on vielä :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Voi ei.. :D No ehkä ne lumet sieltäkin joskus sulaa!

  VastaaPoista
 6. Tälläiset postaukset missä antaa vaan ajatusten tulla tekstille on niitä parhaimpia eikä suurella pohdinnalla väännettyjä. Tosi kiva postaus <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus! :) Itekään en onnistunut saamaan kesätöitä tänä kesänä, yhtä riparia lukuunottamatta :/ Vähän harmittaa, mutta toisaalta ihan kiva viettää välillä vapaata kesää, koska kaksi edellistä on mennyt suurimmaksi osaksi töissä.

  VastaaPoista
 8. Ainiin ja piti vielä kommentoida, että ois kiva jos listaisit lempiblogis! :) Tarvisin kyllä uusia blogeja lukulistalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin aion nauttia kuitenkin tästä, että on aikaa! :) Pitää vaan keksiä sitten tekemistä halvemmalla budjetilla. :D Joo pistetään mietintään!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡