Top Social

Blogihiljaisuus tulossa? Joudutaan luopumaan kissasta?

torstai 22. kesäkuuta 2017
Mulle tuli sellanen olo, että haluan vaan spontaanisti kirjoitella teille vähän kuulumisia. Tää on varmaan mun toinen höpöttelypostaus tässä blogissa. Mutta mähän oon aikaisemmin maininnutkin täällä meidän muutosta, mutta en siitä että me muutetaan tänä sunnuntaina. Eli muutamaa päivää aiemmin, kun oikeastaan oletin. Tuo päivä vaan sopii esimerkiksi Tonille, joka on viikolla töissä ja myös mun iskälle. On ollut paljon asioita hoidettavana ja mietittävänä (kai siellä varmasti on sähköt muuttopäivänä?? Ehtiikö pakastin jäätyyn?...) ja joissakin asioissa on tullut jopa hieman kiire. Edelleen on paljon sumplittavia asioita, kuten raha-asioita, kissan totuttamista uuteen kotiin, siivoamista ja pakkailua. Niistä on tullut paljon huolehdittua, varsinkin tuosta kissasta ja varmaan huomaatte, etten oo siitä täällä edes kertaakaan maininnut. Tai en oo oikeastaan hirveästi huolissani, enemmänkin vähän surullinen. En oo muutenkaan kertaakaan elämässäni asunut ilman lemmikkieläintä, ainakaan sillä tavalla että muistaisin jotain sellaisista ajoista. Oon kuitenkin tosi eläinrakas ja koirakuume on muutenkin ollut kova jo pidemmän aikaa. Tiedän kuitenkin, ettei koira ainakaan sovi meidän elämäntilanteeseen tällä hetkellä, mutta vähän jännittää silti, että mitenköhän arki kulkee ilman lemmikkieläintä? Mutta noh, toivottavasti kuitenkin saadaan kaikki asiat mahdollisimman pian hoidettua ja päästään asumaan rauhassa uuteen kotiin!
 Onneksi oon pari postausta tehnyt etukäteen, joten tää blogi ei ihan täysin hiljene. Enkä oo varma, että tuleeko edes blogihiljaisuutta. Olettaisin kuitenkin niin, koska tulevassa kodissa on niin paljon valmisteltavaa ja haluan saada kaiken mahdollisimman nopeasti valmiiksi. Onneksi Julia lupasi tulla vähän auttamaan mua ens viikolla tavaroiden purkamisessa.
Aion kuvata teille kuitenkin muuttovideota ihan valmisteluista itse muuttoon asti! Toivottavasti se video onnistuu, koska siitä jäisi itellekin sitten kiva muisto. Mulla on muuten kahdeksan tilaajaa youtubessa jee! Vähän vähemmän, kun täällä blogin puolella, mutta nooh ehkä se mun ensimmäinen video ei ollutkaan ihan kaikista parhain. Siinä ei tullut kyllä mitenkään mun persoonaa esille ja siitä syytän täysin kipeyttä ja sitä, että en kehdannut kuvata täyden Helsingin hulinassa. :D Mutta jäipä ainakin muisto meidän kivasta reissusta! Jos haluat tilata mun kanavan vielä, niin sen voi tilata TÄSTÄ (klik).
En paljasta nyt yhtään tän enempää, sillä tuutte sitten näkemään enemmän meidän muuttoa (toivottavasti) sitten videolta! 

Niin ja se vielä, että mun postauksia on kommentoitu yllättävän ahkerasti, joten suuri kiitos kaikille kommentoijille! Mun mielestä se on tosi kivaa ja kaiken lisäks kannustavaa ja mieltä piristävää. :) Kiitos!!

❥ Noora Emilia
10 kommenttia on "Blogihiljaisuus tulossa? Joudutaan luopumaan kissasta?"
 1. Älä huoli, kissasta pidetään hyvä huoli 😍

  VastaaPoista
 2. Jee, kuulumispostaukset on aina kivoja! :) En oo ikinä muuttanut, mutta voin kuvitella kuinka stressaavaa ja ennenkaikkea aikaa vievää se on. Munkin on tosi vaikea kuvitella elämää ilman mitään lemmikkieläintä. Meillä on aina ollut kissa ihan siitä asti kun oon ollu ihan vauva. Sen takia aionkin hankkia oman kissan sitten kun joskus tulevaisuudessa muutan omaan asuntoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tää aika stressavaa, mutta eiköhän tää tästä! 😊 Mäkin haluaisin kovasti hankkia kissan tai ehkä kaks niin niillä ois seuraa toisistaan, mutta haluaisin koirankin jossain vaiheessa elämää, niin sitten muodostuiskin jo kauhee eläintarha. :D

   Poista
  2. Pakko mainita et toi sun banneri on aivan ihana 💗 Tosi raikas ja sun blogista saa muutenkin tosi positiivisen kuvan :) Tsemppiä muuttoon! Mullakin on kohta sellainen edessä D:

   http://elllamaija.blogspot.fi

   Poista
  3. Ihana kuulla!! 💜 Ja kiitos paljon ja tsemppiä sullekin tulevaan "koitokseen". :)

   Poista
 3. Ihana kuulla sinun kuulumisiasi! Toivottavasti muutto sujuu hyvin, vaikka mieltä painavia asioita onkin. Kommentit ovat kyllä aina ihanan piristäviä! :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin toivon, pidetään peukkuja! :)

   Poista
 4. Tsemppiä muuttoon! :) muistan ku me muutettiin ekaan omaan kämpään, oltiin kaks ekaa päivää pimeässä...:D sähköt oli kyllä, mutta ei oltu tajuttu ostaa lamppuja hahah. Onneks oli kesä niin selvittiin kyllä hyvin! Muuttovideo kuulostaa tosi hyvältä idealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hah eikä. :D Meillä nyt onneks oli nää sähköt täällä ja lamputkin saatiin aika pian, stressaamisesta huolimatta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡