Top Social

Helsingin ostokset / Muuttoasiaa

tiistai 13. kesäkuuta 2017
Olin ihan jo unohtanut kuvata nää Helsingin ostokset, koska on jotenkin ollut paljon meneillään. Eilen käytiin kattomassa kolmea asuntoa ja niistä onneksi ees yksi oli mieluinen. Tänään käytiin sitten kirjoittamassa vuokrasopimukset ja muutto on heinäkuun alussa! Olin melkein jo menettänyt toivon, koska yksi mieluisa asunto meni ihan nenän edestä ja isännöitsijäänkään en millään meinannut saada yhteyttä. Mutta nyt oon niin innoissani, sillä se asunto on tosi siistin näkönen ja just sopivan tilava. Sijainti ei ehkä oo kaikista miellyttävin, mutta kaikkeen sopeutuu. Sillä vaan, että koulu on kauempana ja äidin ruuat. :D Mutta jos ette muuten oo vielä nähnyt tän paikan esittelyä, missä nyt ollaan asusteltu niin siihen postaukseen pääset TÄSTÄ (klik).
Ja uudesta asunnosta tulee esittelyä sitten, kun kaikki on ees suunnilleen siellä valmista! Ensin pitää saada nykyiset tavarat paikoilleen, katsoa vähän mitä puuttuu ja suunnata ainakin Ikeaan. Mutta se siitä muutosta höpöttelystä, eiköhän mennä näihin ostoksiin!

 Mullahan ei siis ollut erityisiä toiveita reissulta muuta kun se, että käytäisi Victoria's Secretillä. Sitähän ei meinaan kauheen monessa paikkaa ole. Tosin aika outoa, että tuoksuttelin koko kaupan kaikki tuoksut ja pidin vaan neljästä sen verran, että olisin voinut ostaa ne. Kaksi kuitenkin loppujen lopuksi lähti mukaan. Toisen tuoksun nimi on hot crush ja toisen warm and cozy. Molemmat on aika makeita, mutta toi warm and cozy on kyllä makeempi ja sellanen karkkimaisempi! Hot crush on taas ehkä vähän ''juhlallisemman'' ja voimakkaamman tuoksuinen ainakin mun mielestä. :)
Toi Urban Decayn meikin kiinnityssuihke on ollut jo aika pitkään mun lemppari! Ostin nyt vaan uuden, kun toi toinen oli jo aika lopussa. Ostin myös siskon suosittelemana Nyxin peitevoiteen ja puuterin ja parin käytön jälkeen voin sanoa, että on ihan hyvät. En sen kummemmin osaa meikkejä arvostella hah. Ainoa vaan tossa puuterissa, että jotenkin saan aina sotkettua sitä joka paikkaan, koska se on sellasta irtopuuteria, mutta se nyt saattaa johtua vaan käyttäjästä. :D
Ostin myös ihanan haalarin H&M:stä, mutta en saanut kuvattua sitä yksinäni kauheen hyvin. Ainakin se näkyy mun myday videolla (klik) ja varmasti tulevissa asupostauksissa. :) 

Kiitos kun luit!

6 kommenttia on "Helsingin ostokset / Muuttoasiaa"
 1. Onnea vuokrasopparista! :) ootan jo innolla sun sisustuspostauksia sieltä uudestakin kämpästä. Toi UD:n setting soray on ihana, ite vaan oon tyytynyt puolivuotta Nyxin vastaavaan UD:n korkean hinnan takia... ikävä sitä kohtaan on silti kova!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo saa nähä mitä kaikkee keksin. :D Hinta on kyllä korkea, mutta mun käytössä tää on ainakin ollut ihan super riittosaa, joten on maksanut ittensä kyllä takasin! :)

   Poista
 2. Jes, oottelen jo innolla postausta uudesta asunnosta! Tosi kivoja juttuja oot löytäny :) Onnistun kans aina sotkemaan irtopuuteria joka paikkaan, hahah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ootan innolla, että saan postailla sieltä!! 😍
   Ja kiva etten oo ainoo joka siinä onnistuu. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡