Top Social

Ihana haalari ja uudet hiukset ♡ / päivä Tampereella

perjantai 16. kesäkuuta 2017
Vietin eilen koko päiväni Tampereella kello yhdestä noin ilta yhteentoista saakka. Ihan ensin näin pitkästä aikaa mun kaveria Juliaa. Voisin itse asiassa kutsua sitä Julleksi, koska mulla on kaks Julia nimistä kaveria. :D Mutta tätä Juliaa en oo koskaan aiemmin maininnut mun blogissa!
Aika meni ihan mukavasti. Käytiin parissa vaatekaupassa pikasesti ja haettiin tuolta Jungle juice barista juotavat. En oo koskaan ennen maistanut noita, koska mun mielestä niissä on aika suolanen hinta, mutta oli kyllä hyvää! Pihalla oli tosi kuuma sää, joten viileet juomat varmaan senkin takia maistu erityisen hyvältä. 
Kun oltiin saatu juomat juotua, mentiin Radio kirppikselle. Siellä kierrettiin aikamme ja Jullen pitikin jo sitten lähteä. En kuitenkaan kauaa joutunut siellä yksin kierteleen, sillä meni ehkä viisi minuuttia, kun Milla tulikin jo mun seuraksi sinne. Löysin muuten sieltä pari pientä juttua, mutta ne tulee näkyyn sitten joskus asunnonesittelyssä. :)
Noniin tässä näkyy Helsingin ostospostauksessa (klik) mainitsemani haalari! Niin ja en ymmärrä miten unohdin kiittää siinä postauksessa mun mummia niistä kaikista jutuista! Sehän ne osti. Mutta kiitos sulle vielä näin jälkikäteen, kun kuitenkin luet tätä. ♡  Mutta niin, tää oli tosi hyvä asuvalinta tohon päivään, koska päivällä oli tosi kuuma sää, mutta siltikään tolla ei tullut ihan älyttömän kuuma. Myös vielä illan hämärtyessäkin tarkeni neuletakin kanssa. :) Toi vyö ei muuten sitten kuulu tohon haalariin, että oon ihan itse sen siihen pistänyt. Laitoin sen, koska toi ei pysynyt mulla kunnolla ylhäällä ja muutenkin se sopii tohon mun mielestä aika hyvin!
Ainiin melkein unohdin mainita, että värjättiin Sallan kanssa pari päivää sitten mun hiukset. Sävynä oli caramel blond ja mä oikeesti rakastan tätä väriä! ♡
OUTFIT: jumpsuit: H&M | shoes: H&M | bagpack: Primark |
+ lipstick: NYX soft matte lip cream: San Paulo
Milla ♡
Kuvailujen jälkeen käytiin Lidlissä ostamassa vähän ruokaa ja istuskeltiin ja puhuttiin kaikenlaista. Kun saatiin syötyä, lähdettiin ostaan Millalle aurinkolaseja ja käytiin myös BikBokissa. Sieltä Milla löysi pari vaatetta ja mä löysin ihanat sormukset! Oon jo pari kertaa Tampereella käydessä koittanut metsästää kivoja sormuksia, mutta en oo oikeen löytänyt. Nyt löysin ja vielä alennuksesta! Tuskin ne muuten olisivat mukaan lähteneetkään.
rings: BikBok

Illalla lähdinkin sitten Julian (en sen Julian ketä näin päivällä :D) luo ja vietin siellä loppuillan, kunnes Toni tuli hakemaan. 

Kiitos kun luit!

❥ Noora Emilia
10 kommenttia on "Ihana haalari ja uudet hiukset ♡ / päivä Tampereella"
 1. Ihana haalari ja tukka, molemmat sopii tosi hyvin sulle! Tosi kiva tää postaus, my dayt on kyllä mukavaa luettavaa :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja sun hiukset näyttää tosi kivoilta! ♥ Sormukset on kyllä tosi kivoja, mutta mulla meinaa olla sellanen ongelma, että kaikki kaupoista ostetut sormukset on mulle liian isoja :/ Kokeilin just pari päivää sitten Bikbokissa sormuksia sormiini ja kaikki luiskahtivat heti pois kun käänsin kättä alaspäin. Mulla on vaan niin pienet sormet :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!💜 Höh mulla on vähän sama, aina on joko liian isoja tai liian pieniä. Nääkin pysyy just ja just mun sormissa, välillä vähän liuskahtaa jotenkin mutta pystyy kuitenkin käyttään. :D

   Poista
 3. Kiva tällainen vähän my day -tyyppinen postaus! Ja ihana asu, toi haalari on upea😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tälläsistä! Meinasin pistää ihan tarkat kellonajat, mutta enhän mä niitä enään muistanut. :D Ja kiitos<3

   Poista
 4. Oi toi haalari ja reppu vei mun sydämen! Tosi upeat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vienyt munkin, varsinkin toi reppu! Kiitos. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡