Top Social

Kahden päivän myday- video! // Siskon luona Helsingissä

perjantai 9. kesäkuuta 2017
 Aattelin sitten kuvata teille meidän reissusta videon! Lähdettiin tiistaiaamuna mun mummin kanssa kohti Helsinkiä kattomaan mun siskoa ja keskiviikkoiltana lähdettiin takasin kotiin. En ottanut kameraa mukaan, joten video on ihan puhelimella kuvattu. Jos kuitenkin tuun kuvaamaan enemmän tänne videoita, niin luultavasti kaikki muut paitsi mydayt tulee sitten kuvattua mun järkkärillä. :) Mutta joo rakentavaa palautetta saa toki antaa tän postauksen alle! Tää oli kuitenkin mun ensimmäinen video, joten antakaa ees vähän armoa, haha. Ja pakko tähänkin laittaa, että pahottelut mun kipeästä naamasta ja muutenkin olemuksesta. En ehkä ollut ihan hehkeimmilläni, mutta ei se mitään. :D


Kannattaa myös tilata mun kanava! Joskus saatan laittaa postauksen videosta vasta hieman viiveellä. Kanavalle suora linkki TÄSSÄ (klik).


6 kommenttia on "Kahden päivän myday- video! // Siskon luona Helsingissä"

Kiitos kommentistasi! ♡