Top Social

TAKASINHEITTO MUN TYYLIIN // TB MY STYLE (2012)

perjantai 30. kesäkuuta 2017
Mä oon aina tykännyt räpsiä kuvia, joten tälläsiä postauksia missä esittelen mun vanhoja kuvia vois tehä vaikka kymmeniä! Useimmissa kuvissa on kyllä harmi vaan kavereita, niin joudun joko rajaan ne pois tai sitten en voi laittaa niitä kuvia ollenkaan, mutta koitin ettiä kuvia missä olisin vaan mä! Tästä ei muuten tuu mikään virallinen postaussarja, mutta saatan satunnaisesti tehdä kumminkin lisää näitä. 
Nauttikaa. :D

2012
Tässä kuvassa oon siis 12-vuotias eli kutosluokalla ja mulla on aika lailla mun luonnollinen hiusväri. Mulle leikattiin myös otsatukka ja se oli mun mielestä aina jotenkin huonosti eikä istunut yhtään. :D Tohon aikaan myös toi iso löysä huppari oli ihan mun lemppari. Ostettiin mun kaverin kanssa samanlaiset ja käytettiin niitä tosi usein. Ja hei muuten, tossa kuvassa mun kaverilla näkyy tollaset isot sormukset ja mullakin oli ton tyylisiä jossain kohtaa.
Tässä kuvassa on alkanut kesäloma! Me oltiin oltu Petri Nygårdin keikalla ja saatu tollaset paidat sieltä... Oon myös värjännyt mun hiukset tollasiks keltasiksi ja asuna on paidan lisäks farkkujen näköset legginsit ja pinkit kengät leopardikuosilla. :D
Edelleen kesälomakuvia... Asuna on vähän isohko t-paita ja siniset shortsit. Mun mielestä tossa on yhdistetty vähän tyhmästi kaksi eri sinisen sävyä toisiinsa. Nykyään en enää käyttäisi ainakaan noita sinisiä shortseja.
Uskokaa tai älkää, mutta tää on samaa vuotta! Kuva on otettu syyskuussa. Seiskaluokka on aloitettu ja kampaajalla on käyty värjäämässä keltanen tukka pois kesäloman päätteeksi. Asuna on huonosti istuvat farkut ja pitkä toppi jonka päällä on vielä solmutoppi. Pipo on pistetty löysästi päähän niin, että etuhiukset näkyvät ''hienosti''. :D Tuolloin mulla oli myös yleisiä tommoset löysät ja ohuet tuubihuivit kaulassa, joita en ainakaan nyt käyttäisi.
Svea- pipo!! :D Sitä en ihan kauheesti käyttänyt, mutta toi leopardihuivi oli mun lemppari vielä vuonna 2013. Ihan hirveen näköstä muuten, kun noi mun kulmakarvat on noin kaukana toisistaan!! Lapset, menkää nyppijälle älkääkä alkako itse sooloileen.

Mulla on vuodesta 2013 niin paljon kuvia, että haluan tehdä niistä ihan oman postauksen! Mutta toivottavasti piditte tästä, haha.

Kiitos kun luit!
12 kommenttia on "TAKASINHEITTO MUN TYYLIIN // TB MY STYLE (2012)"
 1. Vanhoja kuvia on aina kiva katella. Näkee kuinka paljon sitä on sitte muuttunut. Muistan ton svea pipo villityksen xD Ite olisin halunnu sellasen, mut koskaan en sitä ostanut. Tosi kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo mä rakastan verrata itteeni vanhoihin kuviin!! :D mäkin sain ton jostain, mut käytin ihan pari kertaa. Heh kiitos. 💜

   Poista
 2. Hahah, tää oli hauska postaus! :D Muistan kun mun kaverilla oli svea pipo, mutta mulla ei ja taisin olla "vähän" kateellinen :D Muistan myös, kun mulla oli tuollaiset samanlaiset aurinkolasit, mitkä sulla on tuossa ekassa kuvassa, vaikka mulla oli jo sillon silmälasit ja en nähnyt noilla aurinkolaseilla yhtään mitään. En tiiä mikä päähänpistos oli sitte ostaa sellaset aurinkolasit, joilla ei nähnyt mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. :Dd no nää oli näitä, ku piti vaa näyttää "coolilta". :D

   Poista
 3. Eiiikä mä muistan noi ton ajan trendit niin hyvin, ja mä oon tohon maailman aikaan pukeutunut aika samalla tavalla kuin sä :D voi niitä aikoja...<3

  VastaaPoista
 4. Ihan parhaita postauksia nämä! :D mua harmittaa että mulla ei ollut silloin kameraa eikä mulla oo enää kuvia tallessa mun yläaste tyylistä, se oli kyllä tosi samanlainen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustaki! Voi harmi ettei ollu. :( Mut säilyyhä ne muistoissakin!

   Poista
 5. Mahtava postaus! Tosi kivä nähä, miten sun tyyli ja ulkonäkö on muuttunut vuosien varrella :)

  VastaaPoista
 6. Ei vitsit oot älyttömän söpö nuissa kuvissa! :D Toisten vanhoja kuvii on kyllä hauska katella. Harmittaa ku itellä ei oo tallessa sellasii hyviä kuvia :/ Mullakin oli Svea pipo! Sellainen tummansininen valkosella tekstillä XD Ja ehottomasti näitä lisää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos. :) Ei mullakaan oikeen ennen tota 2012 vuotta. Oli mulla ennen sitäkin kamerana joku pokkari, mutta sen aikasia kuvia on tallessa silti jostain syystä aika vähän. Jee kiva et jollain muullakin oli! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡