Top Social

Blogikuvien takana // Mitä haluan tuoda esiin blogissani?

tiistai 18. heinäkuuta 2017
Asukuvia, kodin ja ostosten esittelyä. Sitä te näette useimmiten mun blogissa. Kuitenkin haluan samalla tuoda esille muutakin, jota ehkä kaikki eivät ole huomanneet tai ole muuten vaan tulleet ajatelleeksi. Haluan nimittäin kertoa sen, mitä esimerkiksi asukuvieni taustalla on. Olette ehkä huomanneet, että aika harvoin päälläni näkyy merkkivaatteita. Haluan näyttää, että pienelläkin budjetilla voi pukeutua siististi ja kodinkin voi saada näyttämään ja tuntumaan todella viihtyisältä pienellä rahalla. Elän säästeliäästi ja teen töitä rahojeni eteen, sillä olen aina ollut kiinnostunut vaatteista ja sisustuksesta. Siltikin mulla on harvoin varaa useisiin kenkiin tai vaikka niihin merkkivaatteisiin. Blogiani perustaessa tulikin mieleeni monet bloggaajat muotivaatteineen. Kiinnostaisiko ketään mun asut, jotka ovat todella tavallisia? Tai meidän koti, josta olen koittanut tehdä viihtyisän Ikea tavaroiden ja hyvien kirppislöytöjen avulla? 
Sitten kuitenkin muistin, että maailma on varmasti täynnä samankaltaisia ihmisiä, kuin minä ja samankaltaisessa elämäntilanteessa, vaikka siltä ei aina tunnukaan. Ja kyllähän nähtävästi aika monia kiinnostaakin mun blogi! Kiitos muuten siitä.
Saatte täällä useimmiten vaan pintaraapaisun musta ja mun elämästä. Sen takia koin tarpeelliseksi tehdä tän kirjotuksen. En halua edelleenkään mennä blogissa mitenkään tosi henkilökohtaisiin asioihin, mutta haluan kuitenkin että näätte mussa muutakin, kuin sen asukuvissa poseeraavan tytön.

Kiitos kun luit! 

❥ Noora Emilia
22 kommenttia on "Blogikuvien takana // Mitä haluan tuoda esiin blogissani?"
 1. Oot kultaseni niin aito oma itsesi,että uskon sen välittyvän seuraajillesi. 😍

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä on kiva lukea myös sellasia blogeja, joissa kaikki vaatteet ei oo merkkivaatteita! :) Nyt kun ite mietin, niin en itekään taida omistaa mitään merkkivaatteita tai -asusteita, ellei mukaan otetan Conversen kenkiä. Sulla on tosi kiva asu tuossakin yllä olevassa kuvassa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on mullakin parit Converset! Ja ihana kuulla, kiitos Sofia. 💜

   Poista
 3. Mun mielestä olis tylsää lukea blogeja jos kaikki pukeutuisivat samoihin merkkivaatteisiin, eikä merkkivaatteita pitäis mitenkään pitää bloggaajan symbolina. Sulla on tosi kivoja asuja ja sun blogista välittyy ihana aitous mikä on mielestäni tärkeintä 😊

  Sara V

  VastaaPoista
 4. Ihana ajatus blogisi takana!♥

  VastaaPoista
 5. Niin se aitous tulee läpi, on se vain niin :) Tosi kiva ajatus takana!
  Olet kyllä niin hirmu kaunis! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana, että toit tämän asian esille! Blogit ovat todellakin pintaraapaisuja todellisuudesta. Minustakin vähällä budjetilla voi olla tyylikäs ja saada kodin sisustettua nätiksi. Kaiken ei tarvitse tosiaan olla jotain tiettyä merkkiä, vähemmälläkin pärjää loistavasti! Asiallinen postaus 🌸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että säkin oot samaa mieltä. 🙂🌸

   Poista
 7. Tosi ihana ajatus blogin takana! Mä säästin monta vuotta omaa asuntoa varten ja, vaikka nyt onkin oma asunto niin en halua järjettömästi tuhlailla ja nautin siitä, että rahaa jää säästöön! Mun blogissa tosi monet vaatteet on alennuksesta tehtyjä löytöjä, mutta mun mielestä voi olla tyylikäs ilmankin kalliita vaatteita ja asusteita. Tyyli lähtee ihmisestä ei lompakosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! 🙂 Just niin. Toi vika lause oli hyvin sanottu!

   Poista
 8. Sulla on ihana tyyli <3 Mä en itse ainakaan valitse blogeja luettavaksi sen perusteella onko jollain pelkkiä merkkivaatteita, enkä usko että kukaan muukaan etsii pelkästään sellaisia blogeja luettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 💜 Kiva kuulla ja en mäkään kyllä usko! Tai ainakin toivon niin. :)

   Poista
 9. Meiltä löytyy kanssa Ikeakoti! :D ja samaistun muutenkin, toisinaan tykkään ostaa merkkivaatteita jos joku ihana yksilö sattuu eteen mutta usein tykkäänkin enemmän halvemmista peruskauppojen tarjonnasta, ne on ehkä enemmän mun tyylisiä. Ja musta bloggaajan ei todellakaan tarvitse olla miljonääri ja ostaa pelkkiä kalliita tuotteita, koska halvempiin on lukijan ehkä helpompi samaistua. Mä itse tykkään lukea molemmat kategorian blogeja, siitä tulee just sopiva miksaus inspiraatiota mulle!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitti kivasta kommentista Elli. 💜

   Poista
 10. Todella ajatuksia herättävää tekstiä. Mun mielestä persoonallisimmat vaatekappaleet saakin liikkeistä joissa on halvat hinnat, sen oon todennut. Mun yltä löytyy välillä niin merkkiä kuin ihan halppistakin, esim New Yorkissa ja Roomassa käydessä törmäsin liikkeisiin missä mytiin vaan sekalaista vaatetta, enkä koskaan ollut kuullut sellaisista liikkeistä, veikkaan että ne ovat vaan jotain yksityisiä eikä mitään ketjuja, ja kyllä, niistä löytyi persoonallisimpia vaatekappaleita ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Merkkiä on tietysti hyvä ostaa ihan laadunkin takia, jos siihen kykenee, mutta tollasissa halppiskojuissa on kyllä oikeesti usein tosi mielenkiintosta tavaraa! :)

   Poista
 11. Pläräsin sun blogin läpi ja se on ihana. Komppaan muita, sillä munkin mielestä on mukavampaa lukea blogeja missä ei jatkuvasti mainosteta jotain merkkiä tai jotain mitä en voi saada. Sulla on muuten tosi kiva mekko tossa kuvassa, mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii! Mulla on toi sama! :D ja se on H&M. 🙂

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡