Top Social

Miksi aloitin bloggaamisen? // Blogihistoriani

tiistai 25. heinäkuuta 2017
Tätä muutamat multa kysyivät, kun ensimmäisen kerran jaoin tän mun nykyisen blogini osoitteen. ''Mistä yhtäkkiä tuollainen innostus perustaa oma blogi?'' Innostus ei oikeastaan ollut yhtäkkinen! Minullahan oli ensimmäinen blogi 12-vuotiaana. Joo, blogin perustaminen oli silloin ehkä jotenkin muodissa ja blogi oli pystyssä noin pari viikkoa, mutta sen ikäisenä mun kuvausinto alkoi. Poistin blogin sen takia, koska tutut alkoivat löytämään sen ja blogin pitäminen hävetti mua. Mitä nyt oon parin kaverin kanssa puhunut, niin toi oli se yleisin syy miksi se blogi sitten poistettiin, joka on oikeastaan aika huvittavaa.
Toisen kerran perustin blogin 13-vuotiaana yhdessä mun kaverin kanssa ja se poistui aika nopeasti samasta syystä, kuin se ensimmäinen blogi. Tää on nyt siis mun kolmas blogi ja ei, en ole poistamassa tätä. Tosi monet mun tutut lukee tätä blogia ja se on vaan hauskaa! 
Oon siis monta vuotta jo tykännyt räpsiä kuvia eri tapahtumista sekä lisäksi kirjoittaa päiväkirjaa. Kirjoitan edelleen päiväkirjaa, mutta nyt vaan julkisesti tänne blogiin kaikkien nähtäväksi.
Muina syinä olivat esimerkiksi: 

Halusin muutakin ajateltavaa koulun ohelle. Blogi menikin keväällä muutaman kerran kouluhommien edelle, haha.

Blogin kautta voi toteuttaa itseään ja kirjoittaa mietityttäviä asioita julki.

♡ Tää on oikeastaan kohta, joka kertoo että miksi edelleen bloggaan. Blogi on nimittäin antanut mulle uusia tuttavuuksia, sekä jotenkin enemmän pirteyttä ja positiivisuutta. En oikeastaan edes tiedä mistä se johtuu. (Ideoita?)

Voisin siis todeta, että blogin aloittaminen on ollut hyvä juttu mulle ainakin tähän asti!

Muut bloggaajat! Pystyttekö samaistumaan muhun? 

❥ Noora Emilia
28 kommenttia on "Miksi aloitin bloggaamisen? // Blogihistoriani"
 1. Kyllä pystyn samaistumaan hyvinkin. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus. Kiva saada pientä taustaa sun blogihistoriasta :D Ite alotin blogin joskus 13 vuotiaana ja muistan hyvin ton kuinka blogista ei kerrottu kavereille tai perheelle. En edelleenkään ymmärrä mitä hävettävää kertomisessa oli tai miksi se olisi ollut kauheaa jos joku tuttu olisi lukenut sitä. Hassuja ajatuksia ollu pienellä ihmisellä xD Itselläni ollu aika lailla samat syyt blogin perustamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo niinpä en mäkään ymmärrä! Tai kai siinä oli se, että pelkäs olla esillä. :D

   Poista
 3. Kiva postaus :) Tää blogi mitä nyt pidän on myös mun kolmas blogi. Kaksi ensimmäistä oli sellasia hetken mielijohteesta tehtyjä, joista toinen kuitenkin ns "pysy hengissä" 9.-luokan lopusta lukion toisen luokan loppuun saakka. Ensimmäisen blogin poistin aikanaan samasta syystä kuin sä :D En halunnut kenenkään tutun löytävän mun blogia :D Toisen blogin poistin ihan vaan sen takia, että en jaksanut päivitellä sitä enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 löytyypä paljon kohtalotovereita haha. Mutta kiva, että perustit blogin uudestaan ja jaksat taas päivitellä. :)

   Poista
 4. Pystyn samaistumaan! Edelleenkin kun tutut alkavat puhua mun blogista, mulle tulee edelleen pieni paniikki. Kai siitä pääsee joskus yli :D Hyvä postaus!

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, kyllä varmasti pääsee! Ja kiitos. 🙂

   Poista
 5. Pystyn samaistun täysin! Blogin pitäminen on kyllä niin ihanaa ja vapauttavaa, että en vaihtais tätä mihinkään. Mullakin on aiemmin ollut niitä max pari viikkoa kestäneitä blogeja joita häpeän nyt haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on, sähän sen sanoit! Haha, onko kaikilla melkein ollut?? :Dd

   Poista
 6. Tosi kiva postaus! Tuo päiväkirjajuttu oli kyllä hyvä pointti. Olen pari kertaa kirjoitellut päiväkirjaa, mutta sen on aina sitten jäänyt. Blogi voi kyllä olla uusi, julkinen päiväkirja. Siitähän jäävät muistot tänne nettiin!

  VastaaPoista
 7. Pystyn hyvin samaistumaan! Mullakin ollut blogeja ennen nykyistä blogia mutta lopettanut ne ajan puutteen/hävettämisen takia.. :( Valokuvaus on kiinnostanut muakin jo vuosia! Nykyise blogin kautta olen tutustunut moniin upeisiin ihmisiin ja se on aivan huikeaa! :) Mukava postausidea muuten ;)

  http://simplylovingstyles.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep en arvannutkaan kun blogin tein, että tän kautta vois tutustua näinkin moniin uusiin tyyppeihin! 🙂 Ja kiitos!

   Poista
 8. Oon samaa mieltä tästä! Blogilla pystyy toteuttamaan itseään hyvin ja on tosi antoisa harrastus! 👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mulla ei oo ollut vuosiin mitään harrastusta, mutta nyt on ja tää on tosi kivaa!

   Poista
 9. Pystyn kyllä samaistumaan! :) Blogi on sellasta omaa aikaa! Mun mielestä on ihana kun saa höpöttää muiden bloggaajien kanssa ja blogeista saa vielä inspistäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo just toi! Blogi on niin omaa aikaa. Totta, mäkin oon saanut paljon ideoita esimerkiks asuihin toisten blogeista. :)

   Poista
 10. Todellakin pystyn samaistumaan! :) Blogissa saa juuri toteuttaa itseään ja pääsee vähän pakoon sitä arkea, jos niin voi ajatella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! Kun tuun esimerkiks töistä tykkään mennä koneen ääreen, koska silloin unohtaa hetkeksi ees arjen hulinan. :)

   Poista
 11. Hyvin pystyn samaistumaan :D Blogi on hyvää vastapainoa arjelle :)

  VastaaPoista
 12. Ihana postaus! Voin todellakin samaistua. <3

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Pystyn samaistumaan niin hyvin! Ja musta on myös ihanaa kun tän kautta on löytänyt uusia samanhenkisiä kavereita niin kuin esimerkiksi sut💕

  VastaaPoista
 14. Hyvä postaus!❤ Samaistuin kaikkiin kohtiin ja muistan itsekkin kuinka pienenä hävetti niin paljon jos joku tuttu löysi mun blogin 😂

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡