Top Social

Täysin uudistunut blogi! // 10 facts you probably didn't know about me

perjantai 21. heinäkuuta 2017
Tunnistitko mihin blogiin tulit? Eilen siitä asti, kun tulin töistä säädin tän blogin kanssa ja oon nyt kyllä tosi tyytyväinen. Blogin uusi alusta on siis ostettu. En mä nyt ikimaailmassa tälläsiä kaikkia juttuja osaisi koodailla, mutta uskokaa tai älkää työtä oli silti saada blogi juuri sellaiseksi kun halusin! Eikä se asentelukaan nyt ihan helpointa hommaa ollut. Vielä on pari juttua, mitkä pitää korjata mutta muuten kaikki on valmista. Kertokaa ihmeessä mielipiteitä tästä! ♡ Mutta nyt niihin faktoihin... ⤵
  1. En osaa uida kauheen hyvin. Oon aina vähän pelännyt vettä, jossa mulla ei ylety jalat pohjaan. Siitä johtuen varmaan uimisen opettelukin on tuottanut vähän ongelmia. Osaan siis uida edes takaisin, mutta en osaa kellua liikkumatta paria sekuntia pidenpään, enkä ole sen koommin koittanut opetellakaan. Ehkä kannattaisi, vai onko jo liian myöhäistä? :D

1I can't swim very well. I have always been scared of deep water and because of that even learning to swim has caused problems. I can swim back and forth but I can't float more than a couple of seconds and I haven't even tried for a long time. Maybe I should or is it too late?

2. En juo kahvia enkä aio koskaan juodakaan. Tätä monet usein ihmettelee. En tykkää kahvin mausta ja onhan se myös periaatteessa aika turhaa. En tykkää ajatuksesta, etten voisi esimerkiksi lähteä mihinkään ilman aamukahvia enkä ylipäätään siitä, että siihen olisi tavallaan koukussa. 

2. I don’t drink coffee and I never will. Many people often wonder about this. I don’t like the taste of coffee. I don’t like the thought of not being able to go anywhere without morning coffee and being addicted to it.

3. Oon aika herkkä monellakin tapaa. Välttelen kauhuelokuvia ja vuoristoradoissa mulle tulee paha olo. Ennen tykkäsin kauhuelokuvista ja vuoristoradoista tosi paljon! Mun nenä alkaa myös vuotaan joskus helposti (kylmä sää, tuuli, pöly) ja mun päätä alkaa särkeä helposti (melu, huono ilma). Paitsi tota päänsärky juttua tutkitaan, en tiiä onko se ihan normaalia.

3. I’m pretty sensitive in many ways. I try to avoid horror movies and in roller coasters I start to feel bad. Not even so long ago I really liked horror movies and roller coasters! My nose also begins to run sometimes easily (cold weather, wind, dust) and I get a headache (annoying noise, bad indoor air). I don't know if it's  normal but.. :D

4. Oon tarkka ja järjestelmällinen. Esimerkiksi siivoan kaikkia ihan pieniä juttuja ja järjestelen tavaroita. Yksi päivä, kun pyyhin rätillä kukkaruukkua mun kaveri sanoi ettei edes nähnyt siinä mitään likaa. :D Nään heti, jos matto on huonosti tai jos joku kynttilä ei sovi just tietylle kohdalle pöytää. Oon myös hyvä suunnittelemaan asioita ja tapahtumia. Teen aina ostoslistat ja niihin usein myös tuotteiden arvioidut hinnat.

4. I’m precise and organized. For example I clean little details and organize things. One day when I was cleaning a flower pot my friend said that she didn’t even see any dirt on it. :D I pay attention to those smallest details in our house. I’m also a good planner.

5. Mulla on silmälasit. Tän varmasti moni siellä ruudun toisella puolella tietääkin, mutta esimerkiksi ne jotka ei oo mua oikeasti nähnyt, niin ei varmaan tiennyt tätä. Mulla on siis suhteellisen hyvä näkö, kun ilman niitäkin pärjään. Käytän niitä, jos mun pitää katsella johonkin kauas. Joskus pidän niitä myös ihan muuten vaan kotona. En oikein koe niitä omikseni.

5. I have eyeglasses. I think many of you already know this except those who haven’t actually met me in real life. I see pretty good without glasses but I use them if I have to see far away. Sometimes I use them at home. I don’t feel like myself when I wear glasses.

6. Tykkään viettää aikaa yksin. Oon tosi sosiaalinen, mutta silti.. Joskus on niin kivaa olla vaan yksinään!

6. I like to spend time alone. I’m very social but still.. Sometimes it's so nice to be just by myself!
7. Mulla ei oo lemmikkejä. Tää on outoa mulle, koska oon nyt 18-vuotias ja tää on ensimmäinen kerta, kun asun ilman yhtäkään lemmikkiä. Olo on joskus vähän haikea sen takia, koska rakastan eläimiä.

7. I don’t have pets. This is so weird to me because I’m 18 years old right now and this is the first time when I’m living without any pets. I feel a little sad sometimes because of it because I really love animals.

8. Oon vasta nyt alkanut kiinnostumaan ruuanlaitosta. Parempi myöhään kun ei milloinkaan vai mitä? En osaa vielä tehdä paljoakaan, mutta pikku hiljaa.

8. I have only recently taken interest in cooking. Better later than never, right? I still can’t do much but I’m learning all the time.

9. Rakastan nukkumista. En herää koskaan aikaisin, ellei oo pakko. Oon myös tosi väsynyt, jos oon nukkunut alle kahdeksan tuntia yöllä.

9. I love sleeping. I never wake up early in the morning if I don’t have to. I'll also be very tired if I have slept less than eight hours at night.

10. Toisinaan ajattelen liikaa asioita. Joskus, kun yritän vaan rentoutua, niin päähäni tulee paljon kaikkia asioita mitä pitäisi tehdä.

10. At times I think too much. Sometimes when I'm just trying to relax, I can't stop thinking about all the things I need to do.
Ekaa kertaa käänsin mun postauksiin englanniksi tekstiä!! Jee oon ylpee itestäni. (Kiitti avusta Julia) Oon vaan huomannut, että ainakin Yhdysvalloista taitaa lukea enemmänkin kun yks tyyppi joka kerta kun julkasen postauksen ja toi Google kääntäjä on aika huono.. Mutta tuskinpa tuun kaikkia mun tekstejä kääntämään. Tähän halusin vaan, kun tässä saa kuitenkin tietää vähän enemmän musta tietoa ja on se kiva jos kaikki ymmärtää. Mä muuten pistin tähän postaukseen tunnisteen ''about me'' ja jos vastasuudessakin näitä teen, niin tolla nää sitten löytää. :) Tolla tunnisteella löytää muitakin postauksia, jossa jotenkin tutustuu muhun vähän paremmin.

Pystytkö samaistumaan joihinkin samoihin faktoihin?
ps kiitos näistä kuvista Sallalle. <3

// Tarkimmat silmät jo huomasikin, että joistakin käännöksistä ''puuttuu'' lause. Joten mainittakoon tässä lopussa nyt vielä, että on ihan tarkoitus etten oo kääntänyt kaikkea sanasta sanaan! :D

❥ Noora Emilia
24 kommenttia on "Täysin uudistunut blogi! // 10 facts you probably didn't know about me "
 1. Ompas sulla ihana blogi:) jään ehdottomasti seurailemaan!!

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tää uusi blogin ulkoasu on kyllä tosi ihana! <3 Myös monta faktaa täyttyy itteni kohdalla, haha :DD

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania kuvia, jälleen kerran! ♥ Voin samaistua aika moneenkin kohtaan. En oo mikään hirveen hyvä uimari, mutta kyllä mä pinnalla pysyisin. Saattais tosin olla, että jos mut työnnettäis keskellä järveä pois veneesta, niin varmana hukkuisin. Voin samaistua myös kohtiin 3, 6, 9 ja 10! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos<3 Kiva että noinkin moni kohta täsmää suhunkin! :D

   Poista
 4. Ihan täydellinen tää uus ulkoasu! Ja kiva postaus myös :) Täälä kans yks joka rakastaa nukkumista, tosin en tiedäkään ketään, joka ei rakastaisi nukkua :D Mulle ei oo ongelma nukkua 12 tuntia putkeen, yleensä siihen ei vaan oo aikaa xd semmonen kaheksan tuntia on pakko saatava unta joka yö tai muuten on aamulla ihan kuollut olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) jee toinen unikeko siellä. :D En mäkään tiedä ketään joka ei tykkäis nukkua! Jotkut vaan on kauheita aamuvirkkuja tai pärjää tosi vähäsellä unella. 🙈

   Poista
 5. Ihana tää uus ulkoasu ja muutenkin koko postaus, sain tietää paljon uutta susta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Katja! 💜 Ja hyvä että nää oli ihan uusia juttuja. :)

   Poista
 6. Tosi kiva tää uus ulkoasu! Itsekin oon harkinnut alustan ostamista, nää kun on niin paljon tyylikkäämmän ja ammattimaisemman näköisiä.
  Näistäkin faktoista samaistuin useaan, erityisesti on kakkonen pakko nostaa sieltä joukosta, sillä oot ensimmäinen kohtaamani ihminen joka kokee samoin! Lisäksi kahvi ei maistu mun mielestä mitenkään hyvältä, enkä ymmärrä miksi "opettelisin" sitä juomaan ihan vaan jotta voisi koukuttautua siihen? 😄

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja suosittelen. 😍 Jes just niin! Ihanaa, että joku ymmärtää mua!! :D

   Poista
 7. Tää uusi ulkoasu on niin kiva, tykkään! Tosi kivoja faktoja myös. Itekki kartan kauhuelokuvia, koska kaikki jutut alkaa sitten pyörimään päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! 🙂 Jeep ja mä inhoon sitä ahdistuksen määrää mikä tulee jostain kauhuelokuvista! 😩

   Poista
 8. 😍 riipus sun kaulassa,mukana olen ikuisesti

  VastaaPoista
 9. Tää ulkoasu on tosi kaunis ja simppeli! <3

  Mä samaistun tuohon uimiseen ja ainakin siihen että oon jossain asioissa tosi herkkä! Ja kyllä mä mietinkin asioita välillä ihan liikaa! :D Nää faktapostaukset on mun mielestä ihania kun oppii tuntemaan bloggaajia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä just hainkin. 💜 Hahaa jees! Mäkin tykkään lukee tälläsiä ja oli tätä kiva tehdäkin. :)

   Poista
 10. Tästä ulkoasustahan tuli ihan loistava!😍 Mullakin on silmälasit eikä blogia seuraavat varmaan tiedä siitä kun pääosin käytän piilareita :D kaverit ja työkaverit näkee mut silti usein rillit päässä, koska usein ne on helpommat ja mukavemmat silmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!😍 Hei jes meistä löyty taas jotain samaa. :D Paitsi että mä en joudu käyttään piilareita ainakaan vielä..

   Poista
 11. Kävit vierailulla mun blogissa, ja päätin tulla sitten vastavierailulle! Tunnistinkin heti sun blogin osoitteen, sillä päädyin tänne facebookin kautta tän viikon alussa. Mun piti tulla koneella uudelleen ja liittyä lukijaksi, mutta arvaa vaan muistinko. :'D (olin siis fb.ssä puhelimella) Haha liityin siis nyt, kun kävin koneella vastaamassa sun kommenttiin! Ihanaa kun heitit kommenttia, niin löysin tänne uudestaan. :P <3 Ihana muuten tää uudistunut ulkoasu♥ Mua on jo pitkään houkutellut ulkoasun ostaminen, muttakun ne pitäisi aina maksaa paypal-tileillä sun muilla, enkä jaksa sellaisia alkaa väsäämään.. :D

  Mä taas juon kahvia, vaikkakin oon viime aikoina vähentänyt sitä ja hörpinkin nykyään enää aamukahvit. :D Yksinoleminen on kyllä ihan parasta, vaikka toisinaan seurakin on jees! Sopivassa suhteessa molempia :>

  https://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että liityit lukijaksi. 💜 Ja kiitos! Muakin jännitti paypalin teko, mutta se oli yllättävän nopee homma! Ja ihan kiva, että se on nyt kun aika monessa paikkaa vaikuttaa olevan maksutapana toi paypal. :)

   Poista
 12. Ihanan omaperäinen postaus :)

  http://hennamaista.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡