Top Social

Testissä Lidlin itseruskettava! // Pros and cons

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Näin joskus toukokuussa hehkutettavan tätä Lidlin itseruskettavaa yhdessä Facebook- ryhmässä ja siitä hetkestä lähtien halusin päästä itekin testaamaan tätä. Kuitenkaan meidän lähimmässä Lidlissä ei sitä ollut eikä myöskään yhdessä Tampereen Lidlissä, jossa Toni kävi tätä etsimässä. Vasta joskus viime kuussa tätä oli ilmestynyt meijän lähimpään Lidliin ja jäljellä oli enää vaan tätä voidetta. Näitä on siis myös olemassa ainakin sprayna ja moussena. Hintaa tällä oli mun muistaakseni alle kolme euroa!! (sori en muista tarkkaa hintaa) Hintaan nähden oon kokenut tän tosi hyväksi.
(pahottelut mun kynsistä ja kuivista käsistä haha)
Tuubissa lukee, että tuote ruskettaa 2-3h kuluttua. Aikaan en ole kiinnittänyt hirveesti huomiota, sillä itse oon yleensä levittänyt tän suihkun jälkeen ja sitten antanut hetken kuivua ja mennyt nukkumaan. Näillä kuvilla on päivä eroa, joten tietysti valotus on hieman erilainen. Kädessä ei oikeasti ole tollasta rajaa, suurin valo vaan iskee just tohon ranteeseen. Ja pakko sanoo, että tää varmasti reagoi erilailla eri ihmisten iholla. Mulla ei ole valmiiksi mitenkään kaikista valkosin iho, joten ei oo jäänyt ainakaan sellasia läikkiä joita olisin huomannut. 
Oon levittänyt tän ihan ilman hanskoja tai mitään ihan kun tavallisenkin rasvan ja pessyt sitten kädet. Käsistä ei oo tullut mitenkään oranssit. Ainoo huono puoli tosin, että mun jotkut kynnet on vähän värjääntynyt, mutta onneks on kynsilakkaa. Mut ehkä kannattaa olla sitten jotkut hanskat. :)
Halpa hinta
Ruskettaa luonnollisen näköisesti asteittain
Ei jätä läikkiä helposti
Helppo levittää

Lähtee aika nopeasti pois, joten voidetta kannattaa siis lisätä usein jos haluaa rusketuksen olevan suhteellisen samanlainen koko ajan

Kiinnostuitko sä tästä itseruskettavasta? 

❥ Noora Emilia
8 kommenttia on "Testissä Lidlin itseruskettava! // Pros and cons "
 1. Mä en oo ikinä uskaltanu kokeilla itseruskettavia :D Mulla on suuri pelko siitä, että en osaa levittää sitä kunnolla ja sitten ihoon jää rumannäköisiä läikkiä tai johonkin kohtaan tulee sitten laitettua liikaa itseruskettavaa :D Mutta tää kyllä herätti mun mielenkiinnon, koska sanoit, että tää on helppo levittää ja tää ei jätä läikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no tosiaan ite oon aika huolimaton levittäjä. Samanlailla oon levittäny, kun levittäisin normaalin rasvan ja ihan hyvää jälkee on tullut! :)

   Poista
 2. Mä oon iteki nähny täst Lidlin itseruskettavasta hehkutusta. Tää kyllä vaikuttaa sillee kivalta et vois ihan hyvin kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan, eipä oo ainakaan rahallisesti iso menetys jos ei sit ookaan mieleinen. :)

   Poista
 3. En oo koskaan kokeillut mitään itseruskettavaa, mutta tää vaikutti siltä et kiinnostais joskus vaikka kokeilla! 😍

  VastaaPoista
 4. Jee noniin, tää lähtee kokeiluun heti seuraavaks kun saan vanhat purkit tyhjiksi! Ei oo kyllä meinaan hinnalla pilattu :o itekkään en halua kauheasti rahaa näihin käyttää, omat on maksaneet 10-15 euroa mutta toi kolme on sitten jo taas ihan omaa luokkaansa, positiivisesti siis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei todellakaan oo!! Kyllä mun mielestä tää on kolmen euron itseruskettavaks ihan huikee. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡