Top Social

LUONNOLLINEN HAMPAIDENVALKAISIJA

perjantai 11. elokuuta 2017
Vihdoin on mennyt seitsemän testauspäivää ja voin tulla kirjoittelemaan teille tästä postausta!
Sain siis testiin Ruohonjuurelta Black & White- hampaidenvalkaisijan! Kyseessä on aktiivihiili, joka on täysin luonnontuote ja luonnollinen tapa valkaista hampaita. Tuote ei sisällä kemikaaleja, eikä tarvitse siis pelätä kiilteen menettämistä! Itse en ole uskaltanut ostaa esimerkiksi mitään hampaidenvalkaisuliuskoja juuri siksi, koska olen pelännyt kiilteen vaurioittumista. Tuotteen teho siis perustuu täysin aktiivihiilen ominaisuuksiin. Lisää voit lukea täältä: Ruohonjuuri (klik). 
ps. Tuote on tällä hetkellä alennuksessa 16,99€!

Tässä Ruohonjuuren sivulla lukevat käyttöohjeet: 
1. Harjaa hampaasi puhtaaksi normaalilla hammastahnalla, huuhtele.
2. Kostuta hammasharja jauheeseen, ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni koko ajan.
3. Huuhtele suu huolellisesti.
4. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen. 


Nyt seitsemän päivän testauksen jälkeen voin sanoa, että mitenkään näyttäviä tuloksia ei ole vielä syntynyt. Sen takia päädyin ottamaan ennen ja jälkeen- kuvatkin pois, sillä niissä ei näkynyt paljoakaan eroa. Ja eihän tuotteessa mitään viikon mullistusta ole luvattukaan, kyseessähän on hellävaraisesti vaalentava hiili!
Mulla on kaksi vaikeasti puhdistettavaa alahammasta, jotka ovat hieman vinot ja myös kellastuneet. Niissä olen huomannut eniten jo asteittaista vaalenemista, sekä etuhampaissa. Aion ehdottomasti jatkaa tämän käyttöä samanlailla, kun nytkin olen käyttänyt ja suosittelen muitakin testaamaan! Varsinkin, jos olet nuori niin kuin minä ja sulle hellävarainen valkaisu on parempi vaihtoehto.
Voin toki päivitellä myöhemmin lisää tästä tänne blogiin, jos olette kiinnostuneita? :)

Yhteistyössä: Ruohonjuuri 

Kiinnostuitko sä tästä hampaidenvalkaisijasta?

❥ Noora Emilia
13 kommenttia on "LUONNOLLINEN HAMPAIDENVALKAISIJA"
 1. Tälläistä olisi kyllä mukava kokeilla :) Tykkään käyttää luonnontuotteita :) iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep munkin pitäis ostaa enemmän luonnontuotteita! Samoin! 💜

   Poista
 2. Kerro ihmeessä myöhemmin tuliko tuloksia pitemmällä aikavälillä! Itseäni kovasti kiinnostaisi kokeilla jotain tämmöistä, mutta vain jos on todisteita siitä että toimii :D

  VastaaPoista
 3. Mä huomasin tän kaa ison eron! :) Nyt kun hampaat on vaalenneet aika paljon niin käytän tätä enää kerran viikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana kuulla! Munkin pitää nyt käyttää maltillisesti joka päivä. :)

   Poista
 4. Tää on kyllä tosi kiinnostava tuote! Mua ainakin kiinnostaa lukea, tuleeko tästä merkittävää muutosta entiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kiinnostaa, sellaista on varmasti tulossa! 😍

   Poista
 5. Oon kuullut tästä tuotteesta tosi paljon hyvää, mutta omaa kokemusta tästä ei ole :D Tää vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta tuotteelta! Ja tee ihmeessä postaus sitten vähän myöhemmin, jossa kerrot tarkemmin ootko huomannut mitään muutosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mäkin kiinnostuin yhestä toisesta blogista! Siellä ei ollut ennen jälkeen kuvia joten halusin sen pikimmiten testiin. Katsotaan.. 😍

   Poista
 6. Oon myös lukenut tästä muualtakin ja tää kiinnostaa mua nyt jopa enemmän! Tää voisi nimittäin sopia myös mulle hyvin kun en mitään ihan överivalkoista lopputulosta edes toivo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin jes! Sulle tää sopiskin hyvin, kun tää erityisesti poistaa värjäytymät jotka aiheutuu esimerkiksi siitä kahvista... ;D

   Poista
 7. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta tuotteelta, tätähän voisi itsekin testailla! Mielelläni lukisin siis tästä enemmänkin, jos jatkat testailua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡