Top Social

PUHELIMEN LEMPISOVELLUKSET

keskiviikko 30. elokuuta 2017

Mobiilipankki - Tässä nyt näkyy enemmänkin sovelluksia, kun pitäisi mutta lempparina on toi mobiilipankki! Kaikki joilla on se tietää kuinka kätevä se on. Näkee nopeasti paljonko on rahaa ja vielä maksutta, sekä esimerkiksi rahan siirtäminen ja netissä maksaminen on helppoa ja nopeaa.

K-Ruoka - Mainitaan nyt vielä tää K-Ruoka sovellus vaikka se ei mulla olekaan vielä toiminnassa, koska mulla ei ole vielä täysin omaa plussakorttia. Mutta Tonilla on toi ja sieltä näkee kaikki uusimmat tarjoukset ensimmäisenä. K-Marketit on meillä lähikauppoina eli meidän on helppo juosta sinne heti tarjousten perässä. :D


Snapchat - Jokainen tällainen postaus mitä oon kattonut, on sisältänyt Snapchatin. Mutta minkäs sille mahtaa kun Snapchat on vaan niin hyvä keksintö! Ite tykkään katella muiden mystoreja sekä päivittää myös omaa.


VSCO - Oon käyttänyt tätä sovellusta jo tosi kauan mun kuvien muokkaamiseen, mutta pidän tästä edelleen. Tässä on ihan parasta se ominaisuus, että voi kopioida muokkauksen toisesta kuvasta toiseen kuvaan!


Google Kuvat - Latasin tän sovelluksen alunperin sen takia, koska muokkasin osan blogikuvista puhelimella enkä jaksanut tallentaa kuvia moneen kertaan. Eli siirsin ne kamerasta Onedriveen, sieltä puhelimeen, muokkasin eikä sitten enään tarvinnut siirtää niitä mihinkään, kun ne sai lisättyä suoraan puhelimesta. Mutta toi sovellus on muutenkin hyvä, sillä jos puhelimessa täyttyy muisti niin varmuuskopioi vaan kuvat tuonne ja sen jälkeen ne voi poistaa puhelimesta. Sovelluksessa on kuvauksen mukaan ainakin rajaton tallennustila!


Instagram - Rakastan päivittää Instagramia! Oon alkanut nyt vähän enemmän kattoon miltä mun feed näyttää, mutta en vieläkään ihan hallitse sitä hommaa. Latasinkin paljon puhutun Unum- nimisen sovelluksen, jossa on mahdollista suunnitella omaa Instafeediä. Saa nähdä tuleeko käyttöön vai ei haha.


Seuraajat+ - Mulla on ollut joku tän tyyppinen sovellus siitä asti, kun tein Instagramin. Tässä sovelluksessa siis näät ketä esimerkiksi sä seuraat, mutta ei seuraa sua ja miten sun aktiivisuus ja tykkäykset on heitellyt. Mun mielestä tää on ainakin tosi mielenkiintonen!


Google Maps -  Tää on pakko mainita, koska mun mielestä tää on paljon parempi kun se Iphonen oma Kartat- sovellus!

Onko sulla joitain samoja lempparisovelluksia? 


❥ Noora Emilia
22 kommenttia on "PUHELIMEN LEMPISOVELLUKSET"
 1. Hei pitääkin hankkia toi google kuvat, koska mullakin on aikamoista kuvien veivaamista sinne tänne, kun niitä muokkaa kännykällä :D Hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva että löysit tästä itelleskin uuden sovelluksen. 😊🙌🏻

   Poista
 2. Mulla on monia samoja lempparisovelluksia. Oot keksinyt hyvän käyttötavan tolle valotaululle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin muistankin joitain sun postauksesta. ;D Jep toi on kyllä tohon tarkotukseen tosi jees. Pitäis muistaa käyttää sitä useemminkin. 😊

   Poista
 3. Noi mobiilipankkisovellukset on kyllä ihan rakkautta! En edes muista, miten ikinä pärjäsinkään ilman niitä? Muitakin tuttuja appeja tosta listalta löytyi :)

  VastaaPoista
 4. Hei tässä on paljon sellasia joita mä kokeilen ihan heti! :D Toi seuraajat +- on etenkin sellanen että pakko ladata! :D ja toi instafeedin suunnitteluun tarkoitettu ois kans kätevä! Ihan ärsyttää kun oon kans yrittänyt tehdä nätin instafeedin ja sit tulee joku huono kuva enkä kehtaa enää sitä poistaa, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kiva!! Tämmöset kommentit on parhaita, että joku toinen on saanu pientä inspistä. ;D joo itse asiassa oon nyt käyttänyt tota Unumia ja se kyllä on kätevä!

   Poista
 5. Unum menee vakavaan harkintaan. Haluisin panostaa tuohon feediin. Ja rakastan yli kaiken tuota Instaa.

  VastaaPoista
 6. Tää oli kiva postaus! Munki mielestä mobiilipankki on tosi kätevä!

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Mä jouduin pakotettuna Androidin myötä lataamaan ton Google Kuvat -sovelluksen, mutta en tiennytkään että sitä kautta voi lisätä kuvia suoraan puhelimesta Bloggeriin! Täytyykin testata, tosta ominaisuudesta voisi olla paljob hyötyä mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo noniin testaa ihmeessä! Oli kyllä kätsy sillon kun muokkasin kuvia puhelimella!

   Poista
 8. Toi valotaulu oli hauskasti toteutettu! Instagram ja VSCO ovat kyllä munkin suosikkeja :)

  Sara V

  VastaaPoista
 9. Kiv postaus! VSCO oli mun yks lempparisovelluksista, kun käytin Instagramia, mutta kun lopetin sen käytön niin VSCOkin vähän jäi.
  Omassa puhelimessa suosikkisovelluksia on Moovit, jolla näkee kätevästi julkisen liikenteen aikataulut lähimmiltä pysäkeiltä, Spotify ja Whatsapp :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oo toi on varmaan kätevä! Täällä ei julkisia kulje missä asun, joten mulla ei siksi tuollaiselle oo tarvetta. ;D Ja mullakin on tietty lemppareina Spotify ja Whatsapp, unohtui vaan tähän mainita ne!

   Poista
 10. VSCO on munkin lemppari! Se on niin kätevä ja kauniiksi suunniteltu. Enkä muuten tienny, että siellä pystyy kopioimaan muokkauksen johonkin toiseen kuvaan :o Pitääkin käydä painelemassa nappeja, kiitos vinkistä! Insta(kin) on mulla suuressa käytössä, vaikken ite sinne kuvia niin usein uppailekaan. Lisälemppareita ois Moovit ja Sanakirja.org. Moovit on hyvä, kun lähtee seikkailemaan eikä enää tiedäkään miten päästä kotiin ja Sanakirja on nopea ja hyvä vaihtoehto kielten tunneilla. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain tietää ton ominaisuuden ihan hetki sitten vasta!! Mut on kyllä super hyvä. 😊 Mäkin käytän aina sanakirja.orgia! En kyllä tiennyt, että sille on ihan sovelluskin. :)

   Poista
 11. Snäppi, insta ja mobiilipankki kuuluu myös mun suosikkisovelluksiin! :) En varmaan osaisi elää enää ilman mobiilipankki sovellusta, koska oon jo tottunut siihen että sitä kautta pääsee katsomaan ihan milloin tahansa kuinka paljon tilillä on rahaa jäljellä :D Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään osais, on se vaan nii hyvä! Ja kiitos<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡