Top Social

TAKASINHEITTO MUN TYYLIIN // TB MY STYLE (2013)

maanantai 14. elokuuta 2017
Jee tänään ollaan taas mun vanhojen kuvien parissa! Vuoden 2012 tyyliin pääset tästä (klik).
Mun mielestä nää 2013 vuoden kuvat on pahempia, kun sitä edeltävän vuoden kuvat! Kuvissa olen siis 13-vuotias.


En käyttäisi enää tuollaista löysää hupparia tai tuubihuivia. Oli muuten varmaan vähän kylmä kun otettiin noita kuvia, sen verran kärsivältäkin näytän. Ja toi oli ihan kauheeta, kun en osannut yhtään hymyillä! Toi mun hymy oli vaan niin vaivaantunut.


Tässä on taas noi siniset shortsit päällä, jotka näkyivät vuoden 2012 tyylissä myös. Noi balleriinat omistan edelleen, mutta mitään muuta en.


Noniin ensimmäinen kunnon asukuva löytyi! Huomatkaa taas toi vaivaantunut hymy. :D Mutta joo ei tää asu nyt niin paha ole.. Ensimmäisenä kiinnitin vaan huomiota matalavyötäröisiin farkkuihin, joita en enää pukisi päälleni. Tuolloin en vielä tajunnut, että ne ei oikeen sovi mulle. Lisäksi mainitsisin nuo puntit mitä en oo yhtään käärinyt ja ne näyttää tosi epäsiisteiltä. Muodissa taisi olla myös pitkät kaulakorut, joita en enää taida omistaa yhtäkään. Koko asusta en omista enää mitään muuta, kun tuon laukun.


Pakko laittaa tää kuva, vaikka tää onkin myös postauksessa MILLAINEN OLIN KUN ALOITIN YLÄASTEEN? (klik). Noi pinkit sukat olisi nykyään ehdoton ei mulla ja toi raitatoppikin oli äärettömän epämukava. Puntitkin on taas tosi epäsiistin näköiset. Tästä myös näkee miltä mun huone näytti silloin! Julisteita seinät täynnä ja vieläpä tosi epäsiististi, koska kissat tykkäsivät repiä niitä alas. Enkä kyllä ihmettele, että miksi joku haluaisi repiä noi alas. ;D


Taas tuubihuivi! Toi ei sentään ole niin pahan näköinen toisin, kun se aiemmassa kuvassa esiintyvä. Tuollaista liiviasiaa en myöskään pukisi nykyään päälleni. Muuten ihan kiva kuva.


Tykkään itse asiassa tästä kuvasta! Mulla on tosi vähän ripsiväriä, mutta ei muuta meikkiä ja ollaan mun enon mökillä. Tykkäsin käyttää tuollaisia neuleita paljon tuohon aikaan ja taidan omistaa tuon vieläkin. Myös ton tyyliset käsikorut oli mulla suosiossa! Nykyään mulla ei ole noista enää yhtäkään.

Viimeksi sanoin teille, että mulla on paljon kuvia vuodelta 2013, mutta hups! Ei mulla oikeastaan ollutkaan. Aion tehdä tällaisen vielä vuodelta 2014, koska siltä vuodelta on oikeasti paljon kuvia! Muutuin vuoteen 2014 mennessä aika paljon parempaan suuntaan ja aloin ottamaan enemmän kuviakin silloin ja esimerkiksi päivittelemään Instagramia.

Mitäs pidit 13-vuotiaan Nooran tyylistä?


❥ Noora Emilia
14 kommenttia on "TAKASINHEITTO MUN TYYLIIN // TB MY STYLE (2013)"
 1. Apua, nyt vasta tajusin että taidat olla samanikäinen kun mun -99 syntynyt pikkuveli! Ja pidän häntä edelleen tyypillisen isosiskon tapaan ihan mun vaavina, vaikka tietty aikuinen ihminen jo onkin. Pieni shokki iski nyt, en oo tajunnut että oot hänen kanssa samaa ikäluokkaa ennen kuin näin noi vuosiluvut haha :D Mä oon kyllä maailman huonoin arvioimaan ihmisten ikiä, ei sillä. Jotenkin näin blogeja lukiessa ne toisten iät hämärtyy, kun sillä ei oikeestaan oo väliä niin kauan, kun blogi on mielenkiintoinen ja hyvä. (enkä siis todellakaan susta oo blogia lukiessa ajatellu samalla tavalla kun mun veljestä, se nyt vaan on sellasta suojelunhalua sitä kohtaan haha)

  Anyways, kiva postaus! Omille tyyleilleen on parasta nauraa jälkeenpäin, kuin myös upeille poseerauksilleen. Musta tuntuu, että mun vaatekaapista löytyy edelleen tollanen melkeen samanlainen farkkuliivijuttu nyt kun alan tarkemmin miettimään. :D Sulla on myös ihanan värinen tukka tossa toiseksi viimesessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että!! ;D No, mutta eihän sillä iällä muutenkaan oo merkitystä toisen blogia lukiessa, jos sitä on kuitenkin kiva lukea!
   Kiitti!! Niimpä se on ihan parasta. Siks oon ikuisesti itelleni kiitollinen, että oon aiemminkin tykännyt kuvailusta. Näitä on niin kiva kattoa jälkeenpäin. :)

   Poista
 2. Niin kiva päästä lukemaan uutta osaa! Toi vika on oikeesti tosi hyvä kuva. Mun mielestä mikään näistä asuista ei ollu ihan kauhean järkyttävä, mutta silti sun tyyli on muuttunu tosi nätiksi nykyään!

  VastaaPoista
 3. Jes, innolla jo oottelen seuraavaa osaa tästä, koska tykkään näistä tosi paljon! :) Ärsyttää/harmittaa, kun mulla ei oo enää yhtäkään kuvaa jäljellä mitä oon ottanut joskus yläasteen alussa, koska tein instagramin itelleni vasta 9.-luokan alussa. Tää postaus ois niin kiva tehdä myös itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, koska yks on vielä tulossa! 😊 Voin vaan kuvitella, koska mulla katos joskus vaan yhdeltä kesältä kaikki kuvat ja sekin ärsyttää niiin paljon. :(

   Poista
 4. Hahah oot niin suloinen :D<3 Mulla on kanssa teininä aina matalavyötäröiset farkut, korkeet ei tullut kuuloonkaan! Ja mitä pidemmät rutussa olevaf lahkeet, sen parempi... Joo ei kiitos enää missään nimessä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti❤️ Hahah joo niimpä ei enää!! ;D

   Poista
 5. Ompa söpöjä kuvia susta! 😍 Näitä tällaisia vanhoja asukuva postauksia on kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos ja mäkin kyllä tykkään tälläsistä! 😍

   Poista
 6. Tällaiset postaukset ovat vaan ihan parhaita! Siis toi huppari+tuubihuivi-yhdistelmä näyttää niin tutulta, sillä myös mun tuli käytettyä tollasta yhdistelmää joskus. Just itseasiassa heitin mun tuubihuivit kirpparikasaan, koska en oo käyttänyt niitä varmaan viiteen vuoteen. :D En ees tajua miksi raahasin ne viime vuonna tänne Tampereelle mukaan... :'D Ja justiinsa eilen mä mietin omia yläasteaikaisia asuja,ja tuli vaan kylmät väreet. Pitäisi koittaa etsiä vanhempien koneelta jotain vanhoja kuvia blogiin kaikkien nähtäville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo koita säki tehä joku tällänen!! Nää on kyllä huippuja. 😂

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡