Top Social

USKALLA OLLA JUST SÄ

torstai 26. lokakuuta 2017
Mä oon joskus ajatellut liikaa sitä miltä mä näytän muiden silmissä. Mä oon ennen sulkenut piiloon itestäni piirteitä joita en oo uskaltanut tuoda esiin. Mun mielipiteet ja jopa itsetunto on myös riippunut enemmän kuin pitäisi muiden antamasta huomiosta. Näiden asioiden tunteminen kuuluu kasvamiseen, mutta taustalla voi olla myös paljon muuta, kuten ihan vaan oma persoonallisuus tai aiemmat kokemukset. Itsellä näiden asioiden syntymiseen ovat vaikuttaneet muun muassa kiusaaminen. Mun kohdalla se oli onneksi loppujen lopuksi kuitenkin tosi lyhyt ajanjakso ja siitä oon todella kiitollinen, sillä kaikki ei ole niin onnekkaita. Kaikesta huolimatta niiden kokemusten ansiosta oon vahvempi ja rohkeempi. Ei sillä silti, että näitä ihmisiä kuitenkaan kiittäisin. Mutta näistä haluan kertoa vielä ihan omassa postauksessa joskus, koska näihin asioihin liittyy kyllä toinenkin puoli. 


Tiiättekö, kun esimerkiksi yläasteella sitä on luullut tunnistavansa ne itsevarmat tyypit? Nehän on aina niitä äänekkäitä, rohkeita ja huomiota herättäviä? Myöhemmin kuitenkin on huomannut, että just nämä keitä on ennen pitänyt super itsevarmoina, onkin vaan tuntenut paljon ristiriitoja itsensä kanssa, ehkä omistanut ristiriitoja myös kotioloissa ja sitä kautta yrittänyt saada hyväksyntää koulusta, ystäviltä ja niin edelleen. En tietenkään yleistä, mutta ehkä ymmärrätte pointin. Joskus oon kuullut sanottavan, että: ''Oikeasti itsevarman ei tarvitse huutaa saadakseen huomiota.'' Mitä mieltä te ootte tuon paikkaansa pitävyydestä? 


Kyllähän mä edelleen ajattelen mitä mieltä muut musta on, tottakai ajattelen. Jos joku sanoo, ettei koskaan muka tee niin, voin väittää että se valehtelee. Mutta niin kauan, kun sen ajattelu rajoittaa sun oman persoonan esille tuomista, se on liiallista. Uskalla olla oma itsesi. Niin kun yhdessä aiemmassa postauksessa sanoin, oot kuitenkin sun oman elämäs päähenkilö. Vaikka välillä susta tuntuisi, että vaan muut ympärillä ja niiden huomio on kaikista tärkeintä sun hyvinvoinnin kannalta, sä oot väärässä. Sun ei tarvitse todistella muille mitään, sun pitää vaan hyväksyä itses. elät just oman itses kanssa koko sun elämän. Sä oot itselles läheisempi, kun kukaan muu. Pysy siis väleissä oman minän kanssa, oo välillä itsekäs, vietä aikaa just niiden keiden kanssa haluat ja uskalla sanoa joskus ei. 
Rakasta itseäsi.

❥ Noora Emilia
22 kommenttia on "USKALLA OLLA JUST SÄ"
 1. Huh mikä kirjotus!! <3 Vaude ja kiitos!

  VastaaPoista
 2. Toi on kyllä ihan totta, ettei oikeasti itsevarman ihmisen tarvitse hakea sitä huomiota väkisin muualta, esimerkiksi huutamalla :) Asiallinen ja hyvin kirjoitettu ja toteutettu postaus! Tätä oli kiva lukea! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!! 💜 Ihana kuulla! Pelkäsin meinaan, että tästä saattais tulla vähän sekava koska en oikeastaan suunnitellut tätä tekstiä vaan kirjotin vaan suoraan ajatuksia! 😊

   Poista
 3. Niin totta joka sana! <3

  Ja tuo harmaa neulemekko on ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana asu ja tosi hyvä kirjoitus! :) Olen ehdottomasti sitä mieltä, että aidosti itsevarmojen ihmisten ei tarvitse olla joka paikassa suuna ja päänä. Ne itsevarmimmat ihmiset ovat usein oman tiensä kulkijoita, jotka tekevät omat ratkaisunsa massasta välittämättä, ja tätä ominaisuutta ihailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Oon samaa mieltä sun kanssa!

   Poista
 5. On ollut ihana seurata sun kasvamista pikkutytöstä nuoreksi tasapainoiseksi naiseksi, joka ei pelkää tuoda tunteitaan ja ajatuksiaan julki.
  Mamma on susta todella ylpeä 💗

  VastaaPoista
 6. Noora oot upee ja loistava teksti ❤

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava kirjoitus ja totta joka sana!♡♡

  VastaaPoista
 8. Tää oli hei hyvä 💛 ja näytät ihan supernätiltä!!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi miten ihana teksti ja niin kauniita kuvia ♥ Oon kyllä samaa mieltä siitä, että oikeasti itsevarmojen ihmisten ei tarvitse pitää niin suurta meteliä itsestään. Muakin kiusattiin jonkin aikaa yläasteella, mutta onneksi siitä ei sentään jäänyt mitään pysyviä arpia. Annoin kaiken huutelun vain mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon Sofia<3
   Onneks ei jäänyt! Oot tosi huippu tyyppi. :)

   Poista
 10. Tää oli niin hyvin kirjotettu <3 Tykkään, että kirjotat laidasta laitaan postauksia ja juuri tällaisia erilaisia. Olin samaa mieltä jokaisen asian kanssa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡