Top Social

MIELIPIDE WORDDIVEN ABIKURSSISTA / + ARVONTA! (kielipaketti)

sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Mikä on Worddive?

Worddive on nettisivu, jossa he tarjoavat mahdollisuuden opiskella kahdeksaa eri kieltä. Voit aloittaa opiskelemaan kokonaan uutta tai oppia lisää jostain kielestä jota osaat jo valmiiksi. 
He tarjoavat myös abikurssit englannin (79€) ja ruotsin (59€) kieleen sekä arvosanatakuun. ''Enkusta vähintään E, tai rahat takaisin.'' ''Ruotsista vähintään M, tai rahat takaisin.''

Oppiminen optimoidaan sinulle henkilökohtaisesti.

''Valitse tavoitteesi, niin WordDive järjestää kurssit automaattisesti sinulle suositeltuun järjestykseen. Kun aloitat harjoittelun, sovellus oppii tuntemaan sinut ja sovittaa harjoittelun sinulle henkilökohtaisesti niin, että etenet sopivaan tahtiin. 
• Jos opit nopeasti, ohjelma lisää vauhtia. 
• Jos jokin asia vaatii enemmän kertaamista, sen harjoittelua lisätään automaattisesti.''

Mulla itsellä on ollut nyt testissä tää englannin kielen abikurssi. Mulla ei tietenkään ole arvosanatakuuta, koska oon saanut kurssin bloggarilahjana testaukseen, mutta mäkin saan otettua esimerkiksi alkeiden harjoittelut pois kieliopeista, koska niitä en tarvitse ja se on super hyvä ominaisuus!
Vielä en oo kunnolla alkanut opiskelemaan, mutta oon tutustunut materiaaleihin ja siellä on oikeasti kertaustehtäviä jokaiseen kielioppiasiaan. Yhtenä päivänä mun piti pikaisesti testailla harjoituksia ja mulla vierähtikin helposti tunti niiden parissa. Uskon että naama kirjassa ei olisi keskittyminen kestänyt yhtä kauaa!
Suosittelen ottamaan tällaisen kurssin varsinkin, jos kirjasta opiskelu ei oo ihan sun juttu tai jos englannin kieli on muutenkin vähän hakusessa sanat tms. Jos kuitenkin noiden kanssa ei ole mitään ongelmaa, en koe että välttämättä tarvitsisit tätä kurssia. Mutta saattaahan se toki tuoda luottavampaa mieltä, jos on kaikki keinot käytössä.

Mitä harjoituksia kurssilla on?

Mua vähän alussa ärsytti nämä arvausleikit näissä harjoituksissa, mutta toisaalta ymmärrän kyllä miksi ne siinä on ja melkein aina ne on kuitenkin ihan helposti arvattavissa. ;D
 Peli, jonka avulla opitaan sanastoa. Mun mielestä ihan hauska!
Tykkään paljon, että vielä tulee ääneen luettuna näitä sanoja ja lauseita. Ne jää varmasti vielä paremmin mieleen, kun kuulee ne.

Arvonta! 

Tässä sulla on siis mahdollisuus voittaa yksi kolmen kuukauden vapaavalintainen kielipaketti (valitettavasti ei koske abikursseja).
Voit siis valita yhden noista kahdeksasta kielestä ja opetella sitä kolmen kuukauden ajan ilmaiseksi!
Voit osallistua myös anonyyminä.

Arvonnan ohjeet:

1. Kommentoi alas toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta voin mahdollisesti ottaa suhun yhteyttä.
2. Blogini lukijat saavat kaksi arpaa, muut yhden joten ilmoitathan kuinka monella arvalla olet mukana! 

Aikaa on sunnuntaihin 10.12. saakka.
Arvonta on päättynyt!

*Yhteistyössä Worddiven kanssa

❥ Noora Emilia
33 kommenttia on "MIELIPIDE WORDDIVEN ABIKURSSISTA / + ARVONTA! (kielipaketti)"
 1. Oi vitsi nyt kun ajattelen niin tollanen ruotsin tehokertaus kuulostais kyllä kivalta! Toi olis kyllä varmasti sellainen opiskelunmuoto, joka ei heti kävisi tylsäksi!

  Sähköposti on sanslo@windowslive.com ja jos muistan oikein niin lukijahan mä jo olen!:)

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Lukijana olen myös ja mun toimiva sähköposti on mari.pulliainen@hotmail.com :)

  Mari / maripulliainen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mulla oli toi käytössä myös englannin kirjotuksiin valmistautuessa ja mun mielestä tuosta oli kyllä hyötyä tosi paljon! :) En oo nyt yli vuoteen käyttänyt ruotsia missään, joten olisi kyllä kiva päästä kertailemaan vähän ruotsia! Mun sähköpostiosoite on sofia.pelkonen@hotmail.com ja oon sun blogissa lukijana, joten osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva arvonta! Tollanen abikurssi ois kyllä niin kätevä, varsinkin kun on vielä arvosanatakuu! Uutta kieltäkin ois kiva oppia, jos tämän arvonnan voittaisin :) Kahdella arvalla mukana ja tässä sähköposti: sininblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Oi vitsi tästähän saisin hyvän tavan jatkaa espanjan opiskeluja, joita olen niin paljon kaivannut varsinkin kun tulemme matkustelemaan sinne jatkossa niin usein. =) Ps. Olen lukija Bloglovinin kautta eli mukana kahdella arvalla. Sähköposti: katariina.helen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Eikä! Vitsi miten kiva arvonta! Ja kahdella arvalla täällä ollaan mukana! =) sähköposti; emma.sini@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Englanti ainakin on todella ruosteessa, joten kurssi tulisi tarpeeseen. Kahdella arvalla mukaan :) riiti81(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Blogger-lukijana kahdella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mä itse opiskelen ruotsia juurikin Worddiven avulla :) Ihan toimiva ollut. Osallistun kahdella arvalla! Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Nyt olisi rouvalla viimeinkin mahdollisuus aloittaa espanjan opiskelu. On ollut jo kauan must do-listalla. Kahdella mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 11. Tää ois ihan supermahtava juttu! Meillä koulussa kerrottiin, että tuon avulla voi myös saada kurssin suoritettua ja olisin innokas testaamaan, mutta tällä hetkellä ei rahatilanne aivan anna periksi sen hankkimiselle :D 1 arpa!

  veera.e.jokinen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kahdella mukana :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kahdella mukana, seuraan blogit.fi:n kautta. Ennen kielet oli mulle suorastaan intohimo ja harrastus, nyt pitäisi elvyttää sitä taitoa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukaan!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana

  hetkessamukana@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mulla on tällä hetkellä myös toi englannin abikurssi meneillään. Syksyllä mulla oli myös ruotsin abikurssi, joka oli todella hyödyllinen. Tästä sivustosta on oikeasti paljon apua! Ja oon kahdella arvalla mukana, katja.rajala99@gmail.com :)

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Toi on varmasti tosi hyvä just ennen kirjoituksia! :)

  VastaaPoista
 19. Itselläni oli jossain vaiheessa kahden viikon ilmainen kokeilujakso WordDiveen, mutta sen jälkeen en kuitenkaan tehnyt tilausta jatkosta, vaikka oppiminen olikin ihan hauskaa ja mielenkiintoista :)

  Olen blogisi lukija, ja mukana kahdella arvalla.

  browneyessecret@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukaan ja sähköposti aatunpolku@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kahdella mukana! :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana! Ois ihanaa alkaa opiskelemaan espanjaa! kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana yhdellä arvalla. Mielelläni opiskelisin Espanjaa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana!
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukaan! juliajjokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana yhdellä arvalla.

  niemineniitu@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mä voitan! :)
  siliconvalleym8@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Uu jee mukana! Seuraan sua facessa, mutten kai bloggerissa, joten tuleeko tästä nyt 1 vai 2 arpaa? :D Anyways noi kielikurrsit kyllä kiinnostaa hulluna, uusien kielten oppiminen on ihan parasta <3 sposti on revontulipalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukaan! Minä tosiaankin kaipaisin harjoitusta englantiini, kun en meinaa uskaltaa sitä millään käyttää sosiaalisissa tilanteissa. Aikoinaan koulussa jo lähdin jotenkin innottomasti tuon kielen opiskelussa liikkelle, ja sen takia huono itsetunto sen suhteen vahvistui vuosi vuodelta. Lukiossakin panostin enemmän saksaan ja ruotsiin, koska ne eivät ahdistaneet samalla tavalla kuin englanti. No, nyt olen vältellyt jo niin pitkään, että olisi varmasti aika uskoa, että voin minä kovalla työllä tuotakin kieltä oppia siinä missä muitakin. :D hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea voitit arvonnassa! Pistän sulle sähköpostia. :)

   Poista
 31. Siis just jonkun aikaa sitten mietin, että mikä tää juttu oikein on, kun näin tosta mainoksen. Vaikuttaa kyllä oikein hyvältä ohjelmalta ja haluaisin päästä itsekkin kokeilemaan ja toi olisi kyllä varmasti hyödyllinen.
  Yhdellä arvalla mukana :)
  aino.m.honkamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡