Top Social

PIKKU NOORA x5

tiistai 14. marraskuuta 2017
Tänään tulin vähän avaamaan, että miltä mä näytin ihan pienenä! Kuvien tapahtumia mun on vaikea kertoa, koska en niitä kovin hyvin muista mutta kerron mitä vaan niistä sitten tuleekin mieleen. :)
Äidin mukaan ainakin kun olin ihan pieni, olin aika ujo ja melkeinpä aina yhtä hymyä vaan ja sulatin kaikkien aikuisten sydämet. Haha voin niin kuvitella sen näitäkin lapsuuskuvia katsellessa.


1. Lähes koko ikäni oon tykännyt tyttömäisistä jutuista ja prinsessaleikeistä, kuten tästäkin huomaa. Joskus menin jopa prinsessamekko päällä tarhakuvaan ja jotkut tytöt katsoi mua vähän kieroon, mutta eipä se mua haitannut!
Tästä kuvasta huomaa myös sen, että oikein tykkäsin pienenä kun äiti otti musta kuvia. Joskus muistankin pyytäneeni äitiä ottamaan musta kuvia, kun mulla oli joku nätti mekko päällä ja kiva pehmolelu kainalossa. ;D


2. Tää on vähän huonolaatunen, mutta oli pakko ottaa tähän koska oon jotenkin niin sulonen maalaistyttö. Kunnon maalaismekko päällä, kuraset kengät jalassa ja huivi päässä. Istuskelen kottikärryissä ja meidän pari edesmennyttä koiraakin näkyy taustalla.


3. Hahaa hurja batgirl! Niin söpö yökkäri. Enkä tiedä mitä tässä huudan, mutta iloiselta ainakin näytän. Tykkäsin noista tollasista yöpaitamekoista ja käytinkin niitä varmaan jopa nelosluokalle asti.


4. Äiti naureskeli tälle kuvalle, kun kämppä näyttää taustalla ihan räjähtäneeltä ja mullakin on tukka ihan sekasin. Tässä kuvassa on siis varmaan leikit keskeytetty. En muuten edes muistanut, että meillä oli tollanen mopo. Kuinka moni teistä muistaa noi? ;D


5. Tykkäsin pienenä kuulemma mennä aina koreihin, ämpäreihin sun muihin sellasiin. Tuossa tapauksessa mun kummitäti oli tullut kylään ja olin tyhjentänyt sen tavarat tuolta korista ja mennyt sinne itse. Äidillä on myös kuva musta, kun oon vähän vanhempi kuin ylemmässä kuvassa ja oon tunkenut itseni siniseen ämpäriin ja näytän siinä maailman onnellisimmalta hahah.

Olitteko te samankaltasia pikkusina? <3

❥ Noora Emilia
20 kommenttia on "PIKKU NOORA x5"
 1. oi, että muistan noi mopot! Ihan parhaita :D <3

  VastaaPoista
 2. Voi kun oot ollut suloinen! ♥ Etenkin noi kaks vikaa kuvaa! Ja todellakin muistan noi mopot! Oiskohan mulla ollut samanlainen punaisena... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kiitos <3 oii punasetkin on söpöjä 😍

   Poista
 3. Niin suloisia kuvia ♥ Mä rakastin myös ton tyyppisiä yöpaitoja ylikaiken ja käytin niitä koko ala-asteen ajan :D Kuvassa oleva mopokin näyttää tutulta, koska omistin myös samanlaisen ja vieläpä myös samanvärisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 oho koko ala-asteen! Mut noi oli kyllä parhaita ;D

   Poista
 4. Voi että, oot kyllä oikeesti ollu sulonen lapsi! Varsinkin toi 3. kuva on söpö *.*

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana postaus!! Oot ollut hirmu söpö ♥ Mulla oli kans tollanen mopo, mut punaisessa värissä! Oli ehkä yks lempparileluista siihen aikaan :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tais olla munkin lemppareita ainaki tosta kuvasta päätellen. ;D

   Poista
 6. Toi kuva on ihana missä sulla on batgirl yökkäri päällä!!<3 suloinen olet ollut pikkuisena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl hauska, oon niin hilpeenä. ;D Kiitos <3

   Poista
 7. Hahah, voi ei miten ihana postaus!! :D Ihan super sulosia kuvia ja toi korijuttu on niin hauska! ♡

  VastaaPoista
 8. Voi kun oot ollut suloinen pienenä! Ja noi mompot, Mä muistan, niillä oli ihan parasta leikkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡