Top Social

UUTTA ILMETTÄ OLKKARIIN BGA NORDICILTA

tiistai 21. marraskuuta 2017
Yhteistyössä BGA Nordicin kanssa

Sain mahdollisuuden tehdä pientä yhteistyötä perheyritys BGA Nordicin kanssa, jonka juuret ovat Gävlessä, Pohjois-Ruotsissa. Heidän sivuillaan myydään kaikenlaista tarvittavaa seinälle, kuten vaikka näitä julisteita! Sivuilla näyttäisi olevan jopa joulukoristeita, vinkkinä vaan jouluhulluille. ;)
Mä kuitenkin halusin vähän uutta ilmettä olkkariin ja tulinkin nyt näyttämään, että mitä päädyin muuttamaan! Niin joo ja pahoittelut muuten kuvien värieroista. Ennen- kuvat on otettu illalla salamavalolla, sillä mun oli tietty aivan pakko heti vaihtaa julisteet seinälle, kun illalla tulin kotiin eikä enää ollut luonnonvaloa.. ;D Jälkeen- kuvat taas on otettu päivällä luonnonvalon kanssa.

Tässä kohtaa meillä oli sohvan yläpuolella tollainen pieni kyltti, jonka olin vaan nopeasti ostanut seinän täytteeksi kirpputorilta kun muutettiin tänne. Ensinnäkin, siinä oli ihan surkeat ne reijät mistä se laitettiin roikkumaan ja niinpä se oli aina vinossa. Eipä yhtään harmita, että se kyltti sai mennä uuden tieltä. Ainoo vaan, etten tajunnutkaan kuinka pienen kokoisen tilasin ja toi seinä suorastaan huutaa toista taulua tuon toisen taulun vierelle. Mutta noh, on se nyt ainakin paljon parempi kun aiemmin!


Tällä seinällä taas mua alkoi jotenkin jo nyppimään noiden valokuvien paljous. Ne toivat jotenkin todella levottoman olon tälle seinälle. Kaiken lisäksi toi mun valokuvakollaasi oli jäänyt kesken, enkä koskaan saanut aikaiseksi tilata Ifolorilta muutamaa uutta kuvaa ja tehdä sitä loppuun. Niinpä valokuviin kyllästyneenä, päädyin valitsemaan tälle seinälle yksinkertaisista yksinkertaisimman tekstijulisteen.


Mä oon todella tyytyväinen näihin julisteisiin. Materiaali tuntuu laadukkaalta, pakkaukset jossa julisteet tulivat olivat hyvät ja pitivät tuotteet turvassa, sekä toimitus oli todella nopea mistä isot plussat!
Jännää miten näinkin pienillä muutoksilla tulee itelle paljon parempi fiilis haha.
Mitäs te tykkäsitte näistä julisteista? ♡ Ootteko kuullut ennen tällaisesta yrityksestä?

❥ Noora Emilia
14 kommenttia on "UUTTA ILMETTÄ OLKKARIIN BGA NORDICILTA"
 1. Aivan ihania julisteita, varsinkin tuo missä on naisen profiili! En ollut ennen kuullutkaan tästä yrityksestä, joten oli kans hyödyllinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis munkin mielestä toi naisen profiili on niin upea! <3 Jee, kiva jos oli hyötyä. :)

   Poista
 2. Ihanat noi julisteet! Hitsit munkin pitäis tilata joskus jostain tälläisä julisteita. Tois niin kivasti vähän uutta ilmettä kämppään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Nää kyl tuo joten suosittelen 😍🙏🏻

   Poista
 3. Oii, etenkin tuo sivuprofiilikuva on ihana! <3 Ja vitsi mä tykkään tuosta marmorikehyksestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! Mäkin tykkään, toi on itse asiassa dc-fixiä! 😍

   Poista
 4. Kauniit julisteet! :) ja ihana toi marmorikuvioitu kehys! <3

  VastaaPoista
 5. Todella kivannäköisiä, en olekaan koskaan kuullut kyseisestä yrityksestä. Mielenkiinto kuitenkin heräsi, joten täytyy varmaankin mennä tsekkaamaan nuo sivut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sinne vaan selaileen! Vinkkinä et saattaa tulla valinnanvaikeus. ;)

   Poista
 6. Tosi ihanan näköisiä julisteita ja sopii kyllä varmasti tosi hyvin teidän asunnon sisustukseen! ♥ Voisin itekin tilata joitakin julisteita tuolta sitten, kun muutan omaan asuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne kyllä sopii! 😍 joo suosittelen ainakin selaileen, varmasti löydät mieluisia juttuja. :)

   Poista
 7. Tosi kauniit julisteet, sopivat hyvin teille :) Pitääkin tutustua tarkemmin tuohon firmaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♡