Top Social

MIHIN MÄ KATOSIN?

perjantai 26. tammikuuta 2018
Oon oikeesti vältellyt tän postauksen tekemistä, koska en oo ollut varma mitä kirjoittaisin. Iltaisin mulla olisi monesti ollut aikaa alkaa kirjoittamaan tätä tekstiä, mutta sen sijaan oon pistänyt aivot narikkaan ja Netflixin pyörimään. On siitä kuitenkin jo yli kuukausi, kun oon viimeksi postaillut ja mulle se on oikeasti tuntunut todella pitkältä ajalta! En myöskään oo lukenut muiden blogeja ja mykistin useita päiviä myös bloggaajaryhmiä mihin kuulun. En halunnut hetkeen olla esillä oikein missään.
Mutta miksi? Mun päässä on pyörinyt jo muutamien päivien ajan lukuisia eri selityksiä mun elämäntilanteesta jotka tulisin jakamaan teille. Päätin kuitenkin jättää suuret selitykset sikseen, koska koen ne todella henkilökohtaisiksi enkä halua sen enempää niitä kaikille avata. Monet varmasti sen myös ymmärtävät. Ehkä myöhemmin voin avata teille näitä kaikenlaisia asioita pohdintatekstien muodossa, jos musta siltä tuntuu. Kukaan ei oo kuitenkaan kuollut ja mullakin on kaikki ihan hyvin, joten jos jotkut läheiset tätä lukee, niin älkää musta huolehtiko!

Pahimmat mielen myllerrykset ovat tällä hetkellä ohi ja nyt mieleen mahtuu taas bloginkin kirjoittaminen. Tätäkin tärkeimpinä kuitenkin on lukion käyminen loppuun, kirjoitukset, sekä vielä kohta eteen tuleva muutto uuteen asuntoon. Muutan siis yksin asumaan. Enkä koskaan muuten ehtinyt tekemään sitä asunnon esittelyä tästä asunnosta, mutta ei se mitään. Jospa sitten seuraavasta! 
OUTFIT: jacket: Newlook.com | jeans: GinaTricot | gloves: NewYorker | scarf: Cubus | shoes: Skopunkten

Suurimmat kiitokset muuten Sannalle ja Lindalle näistä tän postauksen kuvista! Me miittailtiin yhtenä viikonloppuna Tampereella ja tytöt oikeasti vaativat ottaa nää kuvat musta, vaikka mä olin jättänyt kamerankin kotiin. Onneksi ne ei kuunnellut mun vastaväitteitä, koska tää on osasyy miksi mun bloggausinto tuli takaisin jo aiemmin, kun uskoinkaan. Oli kyllä tosi mukava nähdä ja tultiin juttuun paremmin, kun osasin odottaa.
Tapaamiseen piti tulla muitakin bloggaajia, mutta valitettavasti eteen tuli sairastumisia ja muita menoja. Toisella kertaa sitten nähdään isommalla porukalla! Vaikka mä kyllä lupailin jo vähän tytöille mennä ensi kerralla niiden kotiseuduille Helsinkiin. ;)
Tulipas tätä tekstiä kirjoitettua hahah. Pakko vielä mainita se kuinka huippua on ollut huomata, että mun blogissa ollaan käyty joka päivä monta kymmentä kertaa siitä huolimatta, ettei täällä oo mitään uutta ollut. Jopa muutama lukija on tullut lisää, joten ehkä mua ei kuitenkaan ihan täysin oo unohdettu. 

Tosiaan blogien lukeminen on jäänyt super vähäiselle, joten linkkaa mulle vaikka uusin postaukses tai joku muu mikä mun olis ihan pakko nähdä, niin mä voisin käydä kurkkaamassa! :)

❥ NOORANTALA
24 kommenttia on "MIHIN MÄ KATOSIN?"
 1. Nää kuvat on niin ihania! Ja ihanaa myös että oot täällä taas ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että oot tota mieltä!<3

   Poista
 2. Ihanaa että oot takaisin ja tosi kivoja kuvia 😍❤️ Mulle tuli sun kirjoituksia jo ihan ikävä, mutta onneksi niitä pääsee taas lukemaan! Ymmärrän, että välillä tarvii vaan taukoa ja omaa aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Oli huippua nähdä sua! Ja kesäinen Helsinki vois olla aika jees tulevaa miittiä ajatellen ;) Ihana ku oot saanu taas bloggausinnosta kiinni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee sua myös! 😘 ja niin vois, kesänen helsinki on tosi jees. ✌🏻

   Poista
 4. Nää kuvat on kyllä niin ihanat, onneksi Sanna ja Linda pakotti sut näihin! Tervetuloa takaisin blogimaailmaan♥

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihania kuvia!♥️

  VastaaPoista
 6. Siis pakko sanoo et ihan hassua kattoo näitä tuttuja kuvia ja miten oot muokannu niin eri lailla mitä ite :D mut kiva et oot back <3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse asias yleensä ees muokkaa blogikuviin muuta kun valoo ja vähän kontrastia mut nyt halusin koittaa jotain erilaista :D

   <3

   Poista
 7. Kiva että bloggailet taas! :) Sun blogi on yksi omista suosikeista! Mihis päin muuten muutat :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihana kuulla 😍 muutan aika lähelle nykystä asuntoo ihan saman paikkakunnan sisällä!

   Poista
 8. Tervetuloa takaisin, pieni breikki tekee välillä ihan hyvää 😘

  VastaaPoista
 9. Nää kuvat on tosi kauniita! <3

  Ja hei, ei blogi oo ainut asia elämässä! On ihan ok pitää breikkiä jos tuntuu siltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 ja niimpä. Mä tykkään muutenkin tehä tätä blogia rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä. 😊

   Poista
 10. Super kivoja kuvia! Sun blogi onkin mulle ihan uus tuttavuus, jään ehdottomasti lukijaksi :)

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Näitä kuvia kattoessa tuli kyllä väistämättä tosi hyvä fiilis ♥ Tosi kiva, että oot taas palannut blogin pariin ja tervetuloa takaisin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että välitty sinnekin ja kiitos! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡