Top Social

VIIMEAIKAISIA POSITIIVISIA JUTTUJA

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Viimeinen koeviikko lukiossa. Ei enää koeviikkoja eikä oppitunteja tuossa koulussa! Tuntuu niin oudolta, että kohta tää kaikki kolmen vuoden opiskelu on muistoa enää vaan. 

Blogin kirjoittaminen. Pidin yli kuukauden taukoa blogista ja on kyllä ollut niin kivaa palata takaisin kuvailujen ja kirjoittamisen pariin. Vaikka edelleen postaustahti on epätasainen, innostusta kuitenkin löytyy!

Kylpyläviikonloppu. Harmitti vaan tosi paljon, että olin kipeänä niin se rajoitti jaksamista tosi paljon. Mutta eipä siellä onneks kauheesti tarvinnutkaan mitään muuta tehdä kun rentoutua.

Ystävät. Ainahan ne on tärkeitä, mutta tässä kuussa kun lukio tekee todellakin loppuaan, on jotenkin herännyt ajattelemaan kuinka paljon välittääkään ystävistään. Ne on myös viimeaikoina tuonut mulle super paljon positiivisuutta ja auttanut mua millon missäkin!

Uudet tuttavuudet/kaverit. Nykyisten ystävien lisäksi on ollut piristävää saada uusiakin tuttavuuksia. On aina tosi mielenkiintoista tutustua ja viettää aikaa erilaisten ihmisten kanssa.

Spotifyn GRL PWR- soittolista. Oon aloittanut monet aamut viimeaikoina tätä soittolistaa kuunnellessa ja saanut jopa flunssaisenkin olon kohoamaan.

Lomamatkan varmistuminen. Nyt on viimein matka varattu ja ollaan suuntaamassa mummin ja siskon kanssa Gran Canarialle Puerto Ricoon heti kun kiireet koulun kanssa loppuu! Edellisestä matkasta lämpimään onkin mennyt jo ihan liian pitkä aika. Melkeinpä neljä vuotta ellen täysin väärin muista.

Uusi koti. Paljon työtä ja stressiäkin aiheuttanut muutto uuteen kotiin on nyt viimein valmis! Tykkään tosi paljon tästä mun 44,5 neliön luukusta ja tää on kyllä just täydellinen mulle ja mun tavaroille.

Uusi tietokone. Tästäkään en oo edes maininnut blogin puolella, mutta kävin ostamassa joku aika sitten uuden koneen! Merkki on Asus ja tää on ihan tällainen perus hyvä kone. Parhaimpana puolena tässä on tän paino, jota ei oikeastaan ole ollenkaan. Kesällä on sitten kiva, kun voin ottaa tietokoneen reissuillekin mukaan. :)


Hups tästähän tuli tavallaan samalla kuulumispostaus, ilman vaan mitään huonoja juttuja.
Mitä positiivisia juttuja teillä on ollut? 

❥ NOORANTALA
8 kommenttia on "VIIMEAIKAISIA POSITIIVISIA JUTTUJA"
 1. Ois kyl aivan ihana päästä kyl käymään iteki joskus kylpylässä. Harmi ku olit sillon kipeenä, mut onneks kylpylä on sellanen rentoutumis paikka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel oli kyl super jees :) itekkää en ollu melkeen pariin vuoteen käyny!

   Poista
 2. Muiden kirjoittamia positiivisia juttuja on aina kiva lukea, näistä tulee itsellekin hyvä fiilis! Mun mielestä tosi hyvin toteutettu postaus 😍

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania juttuja ja nätit kuvat!♥ Ihanaa, että pääset lämpimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! 💗 sanos muuta, tulee niin hyvään saumaan tää reissu. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♡